Παρουσίαση του βιβλίου «98%» του Κώστα Γαλανούδη στην Βέροια

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» και το Παράρτημα Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου ''98%'' του Βεροιώτη Κωνσταντίνου Γαλανούδη, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.30, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας.

Η παρουσίαση θα γίνει από τους Αντώνιο Λιόλιο (Ιατρός), Κωνσταντίνα Σανδαλτζοπούλου (φιλόλογος) , Παπαχαραλάμπους Ευάγγελος (Ιατρός, Πρόεδρος του Παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Ελλάδος) και Κωνσταντίνο Γαλανούδη.

Την παρουσίαση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Μαθηματικός Δημήτρης Χρυσικόπουλος.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Μαρίνα Ψωμιάδου.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Το 98% ή αλλιώς "Ο καρκίνος της γυναίκας μου", γράφτηκε με αφορμή την περιπέτεια μιας γυναίκας, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
Είναι καταγραφή καταστάσεων, σκέψεων και συναισθημάτων που βίωσε ο σύντροφός της ως σύζυγος, πατέρας και φίλος, βλέποντας τη βολή τους να ανατρέπεται μετά την πρώτη αλλά και τη δεύτερη... έφοδο της ασθένειας.
Είναι μια πρωτότυπη μαρτυρία, όχι από έναν ασθενή, αλλά από ένα σύντροφο, ο οποίος καταγράφει την μάχη με τον καρκίνο από την σκοπιά του "άλλου", που επίσης πονάει, αλλά συνήθως βουβά.
Πάνω απ' όλα όμως είναι ένας φόρος τιμής για όλες τις γυναίκες που αντιστέκονται σθεναρά, δίνοντας την ίδια μάχη, διεκδικώντας την ζωή.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κωνσταντίνος Γαλανούδης, γεννήθηκε το 1960 στη Βέροια. Σπούδασε οικονομικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Από το 1986 ζει και εργάζεται στην Καβάλα ως ελεύθερος επαγγελματίας- λογιστής . Είναι νυμφευμένος με την Παναγιώτα, φιλόλογο κι έχει δυο παιδιά, το Γιάννη , πτυχιούχο οικονομικών και επαγγελματία πιλότο και την Κυριακή, οδοντίατρο.