Το βιβλίο της "Δεν περνάς κυρά Μαρία!" παρουσιάζει η Δήμητρα Μητρέντση στη Νάουσα

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Δήμητρα Μητρέντση σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο "Δεν περνάς κυρά Μαρία!" που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας.

Συντελεστές:

- Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου, ειδική παιδαγωγός
- Κωνσταντίνος Δημάτης, Παιδοψυχολόγος, MSc Κλινικής Ψυχολογίας, MSc Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου, Πιστοποιημένος Ερευνητής Δεσμού Γονέα-Παιδιού (MCAST), Υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ.

Τραγουδά: η Παιδική Χορωδία Canto A Tempo

Συμμετέχει το Εφηβικό Τμήμα Εικαστικών Εργαστηρίων Δ. Νάουσας/υπεύθ. Ευγενία Περισοράτη.

Με την αρωγή του Δήμου Νάουσας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Μαρία έχει πολλά παιχνίδια, αλλά το πιο αγαπημένο της είναι η κούκλα της, η Θυώνη. Με αυτήν μπλέκονται κάθε μέρα σε όμορφες παιχνιδοπεριπέτειες.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται το ίδιο καλά, όταν η Θυώνη μπαίνει σε ένα παιχνίδι με δυνατούς και αδυνάτους. Εκεί η Θυώνη γίνεται, χωρίς να το επιλέξει, αρχικά θεατής, έπειτα θύμα και τελικά θύτης σε μια σκηνή που -από παιχνίδι- καταλήγει να γίνει μια δυσάρεστη περιπέτεια.

Ευτυχώς που στο παιχνίδι μπορεί κανείς να αλλάξει τους όρους και να το παίξει την επόμενη φορά αλλιώς. Η Μαρία, το παιδί της ιστορίας, θα επιλέξει το πώς.