"Η διάσωση", "Minions" και "Ο λαβύρινθος: Πύρινες δοκιμασίες" στο Σταρ

MINIONS (ΜΕΤΑΓΛ.)

Τα Minions έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των παιδιών, αλλά κι όλων των ενηλίκων, πράγμα που επιβεβαιώνουν η μονοπωλιακή σχεδόν, παρουσία τους μέσα από απολαυστικά videos κι αστείες ατάκες στα social media, αλλά κι οι παγκόσμιες εισπράξεις των δύο προηγούμενων ταινιών, όπου πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του Γκρου (Εγώ, ο Απαισιότατος-Despicable Me). Τα κίτρινα αυτά πλασματάκια, πλέον αυτονομούνται, και δικαίως, αποκτούν μια ολότελα δική τους ταινία όπου, ό,τι πιο εξωφρενικό υπάρχει, θα τους συμβεί.

Η ΔΙΑΣΩΣΗ - THE MARTIAN

Εάν αγαπήσατε το Interstellar, και ενθουσιαστήκατε με το Gravity, τότε σίγουρα θα ξετρελαθείτε με το "The Martian"

Ο Ριντλεϊ Σκοτ μας παρουσιάζει την αθέατη πλευρά του διαστήματος σε μία περιπέτεια που σίγουρα θα σας κόψει την ανάσα πολλές φορές.

Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ, ΤΖΕΦ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΜΑΙΚΛ ΠΕΝΙΑ, ΚΕΙΤ ΜΑΡΑ, ΚΡΙΣΤΕΝ ΓΟΥΙΓΚ, ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ, ΤΣΙΟΥΕΤΕΛ ΕΤΖΙΟΦΟΡ

Σκηνοθεσία: ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: ΠΥΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας (Ντίλαν Ο’Μπράιεν) και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα: να ψάξουν για στοιχεία σχετικά με την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Το ταξίδι τους τούς φέρνει στη Πύρινη Γη, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αντιστασιακούς πολεμιστές, τα μέλη της ομάδας τα βάζουν με τις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά της σχέδια για αυτούς.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA