Ξεκινά στη Νάουσα το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

festival naouss

Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου με στόχο για μια ακόμη να προσφέρει απολαυστικό σινεμά στους φίλους της έβδομης τέχνης. 200 ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, μελωδικά ταξίδια, εικαστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για παιδιά και νέους είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ.

Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας την Τετάρτη στις 21.00. Μια μοναδική βραδιά θα απολαύσουν οι φίλοι του σινεμά και της μουσικής καθώς η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας θα παρουσιάσει στο κοινό μουσικές από τον διεθνή κινηματογράφο.

Δήλωση Προέδρου Φεστιβάλ κ. Άννας Γκαρνέτα για την έναρξη του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας.

Υπέροχες κινηματογραφικές επιτυχίες στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας.
Το Φεστιβάλ διανύει τη δεύτερη δεκαετία του! Ανεβάζει το επίπεδο... Συνεχίζει να στηρίζει τους νέους δημιουργούς, να επενδύει στη γνώση, να δημιουργεί ανάπτυξη. Πιστό στους στόχους του, οραματίζεται και επιστρατεύει όλες του τις δυνάμεις για να μη σταματήσει ποτέ αυτή η ξεχωριστή γιορτή του πολιτισμού.

Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής και αξιοποιώντας τις ικανότητες των νέων ανθρώπων το Φεστιβάλ συνεχίζει το όμορφο ταξίδι του. Με άξονες την δημιουργικότητα, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη, καλεί όλους όσους αγαπούν το σινεμά να συμμετέχουν στην εξέλιξη αυτής της μοναδικής οργάνωσης. Εφαρμόζει τεχνολογίες αιχμής και υλοποιεί νέες καινοτόμες δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας προσφέρει πολιτισμό, ψυχαγωγία, διέξοδο! Προσφέρει κινηματογράφο! Απολαύστε τον!!!!

Πληκτρολογήστε www.niff.gr και μείνετε ενήμεροι για το πρόγραμμα και κάθε εξέλιξη.