"Μιουν, ο φρουρός του φεγγαριού", "Ουζερί Τσιτσάνης" στο Σταρ

 star miou

ΜΙΟΥΝ, Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.) Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το "Μιουν, ο Φρουρός του Φεγγαριού" είναι μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια στο πνεύμα των αριστουργημάτων της Ντίσνεϊ και του στούντιο Γκίμπλι. Οι θεατές θα ακολουθήσουν τον μικρό Μιουν σε ένα υπέροχο και απολαυστικό παιχνίδι, γεμάτο κωμωδία και συναίσθημα. Ο Μιουν είναι ένας μικρός φαύνος που επιλέγεται κατά λάθος ως ο νέος Φύλακας του Φεγγαριού, υπεύθυνος για τον ερχομό της νύχτας και την προστασία του κόσμου των ονείρων. Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων, ο πλανήτης βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Μιουν και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μία εκπληκτική αποστολή που θα αποκαλύψει τα μυστικά του Φεγγαριού και του Ήλιου και θα τους κάνει θρύλους για πάντα.

ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ Ώρες προβολών: 19.00 και 21.45

Σκηνοθεσία: ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
Σενάριο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ
Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ ΦΑΜΕΛΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΥΚΙΔΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΞΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ, ΡΕΓΓΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη η ταινία διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Στην υπό γερμανική κατοχή πόλη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

Trailer: https://youtu.be/irTzRjD0nXE 

HUNGER GAMES: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ ΙΙ THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART II Ώρες προβολών: 19.45

Σκηνοθεσία: ΦΡΑΝΣΙΣ ΛΟΡΕΝΣ
Σενάριο: ΠΗΤΕΡ ΓΡΕΓΚ & ΝΤΑΝΙ ΣΤΡΟΝΓΚ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΦΙΛΙΠ ΣΕΙΜΟΥΡ ΧΟΦΜΑΝ, ΤΖΟΣ ΧΑΤΣΕΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΛΙΑΜ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΝΑΤΑΛΙ ΝΤΟΡΜΕΡ, ΣΤΑΝΛΕΪ ΤΟΥΤΣΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το δεύτερο μέρος της Επανάστασης, και το τελευταίο της τετραλογίας των Αγώνων Πείνας. Η Περιοχή 13 επαναστατεί εναντίον της απολυταρχικής Κάπιτολ. Το σύμβολο πια της Επανάστασης, η Κάτνις, μαζί με τους πιστούς της φίλους Πίτα, Γκέιλ και Φίνικ, αναλαμβάνουν να απελευθερώσουν τους κατοίκους της έκπτωτης Πάνεμ και να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Σνόου. Η φωτιά θα καίει για πάντα.

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ - BRIDGE OF SPIES Ώρες προβολών: 22.00

*** Υποψήφιο για OSCAR ***

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ
Σενάριο: ΜΑΤ ΤΣΑΡΜΑΝ, ΗΘΑΝ & ΤΖΟΕΛ ΚΟΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΧ, ΑΛΑΝ ΑΛΝΤΑ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΕΪΜΙ ΡΑΪΑΝ, ΟΣΤΙΝ ΣΤΟΥΕΛ, ΙΒ ΧΙΟΥΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν (Χανκς), ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου. Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.
Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ («Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», «Η Λίστα του Σίντλερ») και του δις βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χανκς («Φόρεστ Γκαμπ», «Φιλαδέλφεια»), με τίτλο «Η Γέφυρα των Κατασκόπων», είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων.

Trailer: https://youtu.be/3yVZb43-OnA 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA