"Ένας άλλος κόσμος" , "Ουζερί Τσιτσάνης" και "ο Καλόσαυρος" στο Σταρ

star papakalia

Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ (METAΓΛ.) - THE GOOD DINOSAUR

Ώρες προβολών: 18.15
Τι θα συνέβαινε αν εκατομμύρια χρόνια πριν ο αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη, άλλαζε πορεία και περνούσε ξυστά επιτρέποντας στους τεράστιους δεινόσαυρους να συνεχίσουν τη ζωή τους; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μόνο η Pixar θα μπορούσε να απαντήσει, πόσο μάλλον να το κάνει ταινία. Στο νέο υπερθέαμα -που ακολουθεί το καταπληκτικό Τα Μυαλά που Κουβαλάς-, το πρωτοποριακό animation studio αφηγείται μια ακόμα συναρπαστική και ανατρεπτική ιστορία ενηλικίωσης με καθηλωτικά εφέ, αξέχαστους χαρακτήρες και φυσικά άφθονο γέλιο και συγκίνηση.


Trailer: https://youtu.be/N_QMy6YdPc8 

ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ

Ώρες προβολών: 21.15

Σκηνοθεσία: ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
Σενάριο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ

Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ ΦΑΜΕΛΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΥΚΙΔΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΞΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ, ΡΕΓΓΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΥ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη η ταινία διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Στην υπό γερμανική κατοχή πόλη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.
Trailer: https://youtu.be/irTzRjD0nXE 

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - WORLDS APART

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αντρέα Οσβάρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Ταουφίκ Μπαρχόμ, Νίκη Βακάλη.

Ένας άλλος κόσμος" έρχεται... μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο Τζέι Κέι Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια. "Ένας άλλος κόσμος" Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.

Trailer: https://youtu.be/umY-kXvV-yo 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA