"Brooklyn", "Deadpool" και "Αλλαντίν" στο Σταρ

star alantin

Brooklyn

Ώρες προβολών: 19.15 και 21.30
*** υποψήφια για 3 OSCAR ***
*** 1 Χρυσή σφαίρα ***
** Νικητήρια ταινία Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου **

Σε μια βραδιά που έμοιαζε με κανονική πρόβα τζενεράλε για τα Οσκαρ, η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου (BAFTA) απένειμε στην ταινία Brooklyn, το βραβείο Καλύτερης Βρ. Ταινίας.

BAFTA 2016: θρίαμβος για την ταινία Brooklyn.

Υποψήφιο για 3 OSCAR:
Best Motion Picture of the Year
Best Performance by an Actress in a Leading Role
Best Writing, Adapted Screenplay
1 Χρυσή σφαίρα:
Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama
Και πολλές άλλες υποψηφιότητες ...

Νικητήρια ταινία:
Boston Online Film Critics Association
British Independent Film Awards
Dallas-Fort Worth Film Critics Association Awards
Denver International Film Festival
Detroit Film Critic Society, US
Dublin Film Critics Circle Awards
Hamptons International Film Festival
Hollywood Film Awards
Las Vegas Film Critics Society Awards
London Critics Circle Film Awards
Mill Valley Film Festival

Τελικά, η απάντηση του "Brooklyn" είναι: "Home is where you decide to build your life". Και όσα μέσα χρησιμοποιεί στην πορεία για να ενισχύσει αυτό το μήνυμα (σενάριο, σκηνοθεσία, σκηνογραφία-κοστούμια, ερμηνείες, φωτογραφία) είναι τελικά τα συστατικά για ένα νοσταλγικό, όμορφο και καλοστημένο κινηματογραφικό πιάτο που μοσχοβολάει με το άρωμα των 50's. Καλή σας διασκέδαση!

Πλαισιωμένη από ένα εξαιρετικό καστ (από τον Τζιμ Μπρόουντμπεντ και την υπέροχη Τζούλι Γουόλτερς ως τον Ντόμναλ Γκλίσον) η Σίρσα Ρόναν λάμπει αναζητώντας, εκεί που ποτέ δεν θα ανήκει ακριβώς, μια νέα ζωή που "θα είναι όλη δική της"
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Σέρσε Ρόναν, Ντόμναλ Γκλίσον, Έμορι Κοέν, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τζούλι Ουόλτερς

Ένα όμορφο, καλοφτιαγμένο ρομαντικό δράμα ενηλικίωσης, που φαίνεται να αγγίζει προσωπικά και την εξαιρετική νεαρή πρωταγωνίστρια Saoirse Ronan, η οποία ωριμάζει υποκριτικά όπως ακριβώς ωριμάζει συναισθηματικά και η ηρωίδα την οποία υποδύεται.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: "Η Eilis Lacey (Saoirse Ronan) μεταναστεύει από την Ιρλανδία στο Brooklyn της Αμερικής τη δεκαετία του '50 για ένα καλύτερο μέλλον. Αρχικά τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά καθώς η νεαρή Eilis νιώθει νοσταλγία για την πατρίδα και την οικογένειά της. Σύντομα όμως θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον Tony (Emory Cohen), θα προσαρμοστεί και θα αρχίσει να χτίζει μια καλή ζωή. Όταν όμως το παρελθόν της την καλεί πίσω στην Ιρλανδία, θα αναγκαστεί να ξανασκεφτεί τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει και να επιλέξει ανάμεσα σε δυο χώρες και δυο πιθανές ζωές."

Να προσθέσουμε επίσης ότι τα σκηνικά και τα κοστούμια που επιστράτευσαν οι δημιουργοί της ταινίας έχουν μια μυρωδιά από 50's και οι χαρακτήρες περιδιαβαίνουν μέσα σ' αυτά σαν να μην γεννήθηκαν στην πραγματικότητα σχεδόν μισό αιώνα μετά. Μεγάλο προσόν αυτό σε μια ταινία εποχής.

ΑΛΑΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17. 30 (Προβολές μόνο Σαββατοκύριακο)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το μαγικό παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή από τη Γαλλία. Οι νέες περιπέτειες του Αλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία, και τη σύγχρονη κουλτούρα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs).

DEADPOOL (Ο νέος ήρωας της MARVEL)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΜΟΡΕΝΑ ΜΠΑΚΑΡΙΝ, ΤΙ ΤΖΕΪ ΜΙΛΕΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΙΝ, ΜΠΡΙΑΝΑ ΧΙΛΝΤΕΜΠΡΑΝΤ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.
Επίσημο site: http://deadpool.com/ 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA