"Το Μεγάλο Σορτάρισμα", "Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν" και "Kung Fu Panda" έρχονται στο Σταρ

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 2D-3D

Καθημερινά προβολές στις 18.30 σε 3D και στις 21.30 σε 2D

Σκηνοθεσία: ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΤΕΡΙΟ & ΝΕΙΒΙΝΤ Σ. ΓΚΟΓΙΕΡ
Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ, ΝΤΑΙΑΝ ΛΕΙΝ, ΛΟΡΕΝΣ ΦΙΣΜΠΕΡΝ, ΧΟΛΙ ΧΑΝΤΕΡ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΜΟΜΟΑ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΕΪΜΙ ΑΝΤΑΜΣ, ΤΖΕΣΕ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι», αναλαμβάνει το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DC Comics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς. Ο Χένρι Καβίλ φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Γκαλ Γκαντό, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα/Γουόντερ Γούμαν και ο Τζέσι Αίζενμπεργκ, ως ο Λεξ Λούθορ. Οι Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φίσμπερν και Νταιάν Λέιν επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο Τζέρεμι Αίρονς, ως Άλφρεντ, ο Τζέισον Μομόα, στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («The Piano»).

Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έρχεται όλο και πιο κοντά.

Επίσημο site: http://batmanvsuperman.dccomics.com 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vYZCWvC_H_w&list=PLr8fVKnxMc3aTiygElOEryTFwKkWvEo2w 

KUNG FU PANDA 3 2D- (ΜΕΤΑΓΛ.)

Καθημερινά προβολές σε 2D

Το Μεγάλο Σορτάρισμα - The Big Short

*** OSCAR Διασκευασμένου Σεναρίου:
Best Writing, Adapted Screenplay
1 βραβείο BAFTA ***

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μπραντ Πιτ, Κάρεν Γκίλαν, Σελίνα Γκόμεζ, Μαρίσα Τομέι, Μελίσα Λίο

All-star cast εναντίον τραπεζών σε διασκευή του ομώνυμου best-seller του Μάικλ Λούις: ο τέλειος τρόπος να διασκεδάσεις με το πώς την πατήσαμε.

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άνταμ Μακ Κέι με τους: Στιβ Καρέλ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 μια ομάδα outsiders του χρηματιστηριακού κόσμου καταλαβαίνουν πως, ενάντια στη γενική πεποίθηση, μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι έτοιμη να ξεσπάσει και προσπαθούν να κινηθούν κόντρα στο ρεύμα και τα μεγάλα τραπεζικά συμφέροντα.

Αστεία, ευρηματική και αιχμηρή σάτιρα, η οποία μετατρέπει ένα περίπλοκο μάθημα πολιτικής οικονομίας σε πικρά διασκεδαστική κομεντί. Από το σεναριογράφο και σκηνοθέτη των κωμωδιών του Γουίλ Φέρελ «Anchorman», «Talladega Nights» και «Μπάτσοι Από τον Πάγκο», κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες (ταινίας, σεναρίου, α΄ και β΄ αντρικού ρόλου) και έφτασε ως τα Όσκαρ.

Οι ταινίες που καταπιάνονται με το πώς γεννήθηκε, δρομολογήθηκε, δεν αποφεύχθηκε, συντηρήθηκε η παγκόσμια οικονομική κρίση, προκαλούν ταυτόχρονα και μια ανησυχία γιατί λίγοι από τους θεατές καταλαβαίνουν πραγματικά τι έκαναν το χρηματιστήριο κι οι τράπεζες, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τη δράση. Το «The Big Short» φροντίζει γι' αυτό: σε τακτά διαστήματα, ποπ φιγούρες, πρώτα η Μάργκο Ρόμπι (σε μια θαυμάσια σινεφιλική αναφορά στο «The Wolf of Wall Street») και η Σελίνα Γκόμεζ σταματούν την ταινία για να εξηγήσουν, απλά και νόστιμα, πώς καταστράφηκε το σύστημα.

Αυτή είναι η γραμμή που ακολουθεί ολόκληρη η ταινία του Ανταμ ΜακΚέι, βασισμένη στο βιβλίο του Μάικλ Λούις (συγγραφέα και του «Moneyball»). Οικονομικά, δράση και γεμάτα χιούμορ ποπ διαλείμματα - άλλωστε, αυτός είναι ο δημιουργός που υπέγραψε τα «Anchorman» και η κωμωδία είναι τυπωμένη στο πνεύμα του, ακόμα κι όταν παρουσιάζει μια από τις καταστροφικότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας. Η ταινία εκτυλίσσεται λίγο πριν το 2008 και το μεγάλο αμερικανικό κραχ, όταν τέσσερις αλλόκοτοι παίκτες της Γουολ Στριτ, τέσσερις πετυχημένοι αλλά περιθωριακοί, γεμάτοι προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς οικονομικοί αναλυτές, διέκριναν ότι θα συμβεί εκείνο που ολόκληρη η Αμερική θεωρούσε αδύνατο, δηλαδή την κατάρρευση της κτηματομεσιτικής αγοράς. Και προσπάθησαν όχι βέβαια να την ανατρέψουν, αλλά να την εκμεταλλευτούν, δουλεύοντας ενάντια στο σύστημα, όχι για τους πολίτες, αλλά για το δικό τους όφελος, έκπληκτοι ταυτόχρονα με την αδιαφορία ή ανικανότητα των τραπεζών να προφυλάξουν τις περιουσίες των πελατών τους.

https://www.youtube.com/watch?v=6OuH2WmL5DQ

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria
Και στην επίσημη ιστοσελίδα μας: http://www.cinestar.gr

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA