"Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας", "Το παιχνίδι του χρήματος", έρχονται στο Σταρ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ - THE BIG FRIENDLY GIANT

(Η νέα ταινία του ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ)

Ώρες προβολών: καθημερινά στις 19.15 Σε (2D απλή προβολή) στην Αιθ1 με κλιματισμό

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ
Σενάριο: ΜΕΛΙΣΑ ΜΑΘΙΣΟΝ & ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
Ηθοποιοί: ΡΕΜΠΕΚΑ ΧΟΛ, ΠΕΝΕΛΟΠΙ ΟΥΙΛΤΟΝ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΡΟΥΜΠΙ ΜΠΑΡΝΧΙΛ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ηρωίδα της ιστορίας είναι ένα μικρό κορίτσι που συναντά έναν μυστηριώδη Γίγαντα και μαθαίνει για τα θαύματα και τους κινδύνους της Χώρας του. Μαζί, θα τα βάλουν με τους πανίσχυρους Γίγαντες για να σώσουν την Μεγάλη Βρετανία και θα ανακαλύψουν την αξία της φιλίας.
Extra:

Η ομάδα πίσω από το πολυαγαπημένο «Ε.Τ. ο Εξωγήινος» παρουσιάζει μια ακόμη ταινία για όλη την οικογένεια που θα αγαπήσουμε μικροί και μεγάλοι! Ο βραβευμένος με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέρει στο σινεμά την ομώνυμη πολυαγαπημένη ιστορία του Ρόαλντ Νταλ, του μεγάλου παραμυθά που έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα βιβλίων («Ματίλντα», «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας»), μαγεύοντας εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - MONEY MONSTER

(ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ - ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ)

*** Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ καννών ***
*** Υποψηφιότητες για OSCAR ***

Στην ΘΕΡΙΝΗ αίθουσα στις 21.30 (σε 2D απλή προβολή) καθημερινά.
( Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η προβολή θα συνεχίζει στην Αιθ1 με κλιματισμό )

Σενάριο: ΤΖΕΪΜΙ ΛΙΝΤΕΝ & ΑΛΑΝ ΝΤΙΦΙΟΡΕ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ, ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ, ΤΖΑΚ Ο ΚΟΝΕΛ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: O Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον Lee Gates, έναν οικονομικό αναλυτή/τηλεοπτική περσόνα που η άκρως δημοφιλής εκπομπή του τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Wall Street. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής φούσκας, ένας οργισμένος επενδυτής (Τζακ Ο' Κόνελ) εισβάλλει στο studio και σε απευθείας μετάδοση κρατάει όμηρους τον genius αναλυτή και την Patty Fenn (Τζούλια Ρόμπερτς), παραγωγό της εκπομπής του. Καθώς ξεδιπλώνονται οι πτυχές μια τεράστιας οικονομικής απάτης, οι Gates και Fenn προσπαθούν παράλληλα να βρουν τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΡ

Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας διαθέτει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταράτσες της πόλης. Στην ταράτσα του που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή μια από τις πιο ιστορικές κληματαριές της πόλης, δίπλα στα εμπορικά καταστήματα και τις οικοδομές.

Ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες παντού, με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, αναδύουν τις μυρωδιές τους και προσφέρουν την δροσιά τους στους θαμώνες, τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Επίσης, υπέροχα cocktail, παγωμένες μπύρες, και άνετα τραπεζοκαθίσματα σε ετοιμάζουν να ζήσεις μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό,‘μ’αγιόκλημα και γιασεμιά’, όπως λέει και το τραγούδι…

Αυτό το καλοκαίρι…..πάμε θερινό σινεμά στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ

Έναρξη 23/6 με την νέα υπερπαραγωγή του Hollywood, ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ : ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ

Αυτό το καλοκαίρι, σας παρουσιάζουμε το ανανεωμένο θερινό μας κινηματογράφο!

Στο κέντρο της πόλης, με προβολικό σύστημα νέας τεχνολογίας (σύστημα ήχου Dolby digital, εικόνα Digital 2D και RealD 3D) παρουσιάζοντας εικόνα και ήχο άριστης ποιότητας, ειδικό διαμορφωμένο Menu, Δροσερά ποτά και φυσικά την καλύτερη παρέα του καλοκαιριού η οποία δεν είναι άλλη από το δροσερό αεράκι, και τα αστέρια που σίγουρα θα σας μαγέψουν. Και όλα αυτά καθημερινά με πολλές ποιοτικές προβολές ταινιών, ταινίες περιπέτειας και πολλές άλλες εκπλήξεις..

Μερικές από τις ποιοτικές ταινίες που θα λατρέψετε είναι:
Truman
Γκόγια 2016: Η ταινία «Truman», η μεγάλη νικήτρια με 5 βραβεία
Απονεμήθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου στην Μαδρίτη, τα Ισπανικά Βραβεία Κινηματογράφου, τα περίφημα Γκόγια. Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τιμ Ρόμπινς και Ζιλιέτ Μπινός ήταν μόνο μερικοί από τους σταρ που παρευρέθησαν στην 30η απονομή. Τα βραβεία είναι ουσιαστικά τα ισπανικά όσκαρ και αφορούν ταινίες από την Ισπανία και την Λατινική Αμερική.
Ο περουβιανός συγγραφέας Μάριο Βάργκας Λιόσα απένειμε το Γκόγια καλύτερης ταινίας στο φιλμ «Truman» του Σέσκ Γκέι, που κέρδισε συνολικά πέντε Γκόγια. Ανάμεσά τους και το Γκόγια σκηνοθεσίας. Το φιλμ ήταν υποψήφιο σε έξι κατηγορίες.
Η ταινία παρακολουθεί δύο παιδικούς φίλους, που μετά από αρκετά χρόνια ξανασυναντιούνται. Ο Χουλιάν και ο Τομάς και ο πιστός του σκύλος Τρούμαν θα περάσουν μαζί μερικές αξέχαστες μέρες, όπου θα θυμηθούν ιστορίες από τα παλιά, θα νοσταλγήσουν την παλιά ζωή τους, θα κλάψουν, καθώς αυτή η σύντομη συνάντησή τους θα είναι και η τελευταία.
Το «Truman» είναι μια συγκινητική ελεγεία για τη φιλία και την αγάπη. Ένα ειλικρινές πορτραίτο των σχέσεων και πώς ο θάνατος είναι ένα κομμάτι κι αυτός της ζωής.
Ο Ρικάρντο Νταρίν, που έχουμε θαυμάσει στις «Ιστορίες για Αγρίους» και στο «Μυστικό στα μάτια της» κέρδισε το Γκόγια καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για το ρόλο του στην ταινία:
«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις ταινίες, ούτε ανάμεσα στους ηθοποιούς. Είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτή τη δουλειά. Θέλω λοιπόν να τιμήσω όλους τους υποψήφιους. Και με την ευκαιρία αυτή να στείλω ένα μήνυμα στους πολιτικούς: σας παρακαλώ κάντε κάτι για τον πολιτισμό μας».

Theeb: Ο Λύκος της Ερήμου
Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Νάτζι Αμπού Νουάρ είναι ένα καλοδουλεμένο (τόσο σεναριακά, όσο και σκηνοθετικά) δράμα που λειτουργεί τόσο σε προσωπικό επίπεδο, με μία ιστορία επιβίωσης κι άγριας ενηλικίωσης, όσο και σε ιστορικοπολιτικό: ο «Λόρενς της Αραβίας» του Ντέιβιντ Λιν (με αφηγηματικό άξονα την ίδια ιστορική εποχή) μας είχε παρουσιάσει το Βρετανό ήρωα ως απελευθερωτή στο πλευρό του δικαίου, ενώ εδώ βλέπουμε την άλλη πλευρά, αυτή του αραβικού λαού και της επιβολής της Δύσης στη γεωπολιτική τους οντότητα στις αρχές του 20ου αιώνα.
Χρησιμοποιώντας ερασιτέχνες ηθοποιούς, οι οποίοι κουβαλούν μία γοητευτική δύναμη και ενέργεια, ο Νουάρ δεν καταφεύγει ποτέ σε ευκολίες, αναγνωρίσιμα στερεότυπα και στρογγυλεμένες καθάρσεις. Κινεί τα νήματα της ιστορίας του με συνέπεια και χειρουργική ακρίβεια ανάμεσα στην πικρή πραγματικότητα και τις σκληρές αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο μικρός ήρωας, ο οποίος, μη σας ξεγελά το γλυκό παρουσιαστικό του, τιμά το όνομά του («Theeb» σημαίνει «λύκος»).

«The Free State of Jones» (Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ)
ετοιμάζεται ο Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ για ακόμα ένα Οσκαρ;
ο «The Free State of Jones» εκτυλίσσεται στη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου κι αφηγείται την ιστορία ενός τολμηρού αγρότη στον Νότο, του Νιουτ Νάιτ και της απίστευτης ένοπλης επανάστασής του ενάντια στην Ομοσπονδία. Συνασπιζόμενος με άλλους αγρότες και με τη βοήθεια των σκλάβων της περιοχής, ο Νάιτ διοργάνωσε μια εξέγερση που οδήγησε στο ν' αποσχιστεί η Επαρχία του Τζόουνς στον Μισισιπή από την Ομοσπονδία, δημιουργώντας την Ελεύθερη Πολιτεία του Τζόουνς. Ο γάμος του με την απελεύθερη Ρέιτσελ και η επακόλουθη ίδρυση μιας διαφυλετικής κοινότητας ήταν κάτι το μοναδικό στα χρόνια που ακολούθησαν τον Εμφύλιο - και αρκετά μετά, φυσικά. Ο Νάιτ συνέχισε τους αγώνες του και στην εποχή της Αναδόμησης, αποκτώντας έτσι θρυλικές διαστάσεις ως μια καθοριστική, αν κι αμφιλεγόμενη, ενσάρκωση της αντίστασης για πολλά χρόνια μετά τον πόλεμο.

Η Βασίλισσα της Ερήμου - Queen of the Desert (Nicole kidman)
Υπόθεση: Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Γερτρούδης Μπελ, συγγραφέα, αρχαιολόγου αλλά και απεσταλμένης των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στη Μέση Ανατολή στις πρώτες ταραγμένες δεκαετίες του 20ου αιώνα.

CAFÉ SOCIETY (Γούντι Άλεν)
Η νέα δημιουργία του Γούντι Άλεν, «Café Society», με πρωταγωνιστές την Κρίστεν Στιούαρτ και τον Τζέσι Αϊζενμπεργκ, είναι η επίσημη ταινία έναρξης του 69ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, που θα σηκώσει αυλαία την Τετάρτη 11 Μαίου. Έτσι ο Αμερικανός σκηνοθέτης, γίνεται ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης που βλέπει μία ταινία του να ανοίγει τις Κάννες, για τρίτη φορά.Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του Γούντι Άλεν στη Νέα Υόρκη και το σενάριο αφορά μια εβραϊκή οικογένεια, η οποία ζει εκεί. Ένα μέλος της ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για να γίνει κινηματογραφικός ατζέντης, οπότε η ιστορία πηγαινοέρχεται από το Μπρονξ του 1935 στο Χόλιγουντ του 1935 - 1940. Μία ιστορία αγάπης που εξελίσσεται σταδιακά μέσα από το χαρακτηριστικό στιλ του χαρισματικού Αμερικανού δημιουργού.

Η ελιά, Ένας άλλος κόσμος, Ο θρύλος του Ταρζάν, Ice age, και πολλές άλλες.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria