Το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του Κινηματογράφου Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 2/1/20 έως την Τετάρτη 8/1/20. Αναλυτικά:

ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές:   Καθημερινά στις 17.30

Σκηνοθεσία: ΝΙΚ ΜΠΡΟΥΝΟ & ΤΡΟΪ ΚΥΑΝ

Σενάριο: ΜΠΡΑΝΤ ΚΟΟΥΠΛΑΝΤ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

TRIVIA

Για την ταινία «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες», εταιρεία Blue Sky Studios συνεργάστηκε με την Audi ώστε να κατασκευάσουν το τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο για τον υπερκατάσκοπο Λανς Στέρλινγκ: το Audi RSQ e-tron. Ένα μη πραγματικό μοντέλο από το μέλλον σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτή την ταινία, το RSQ είναι ηλεκτροκίνητο και διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε αμάξια της Audi. Ένα αυτοκίνητο απόλυτα ταιριαστό για τους πράκτορες του μέλλοντος.

Trailer: 

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) - FROZEN II

Προβολές:   Καθημερινά στις 17.15

Σκηνοθεσία:    ΚΡΙΣ ΜΠΑΚ

Σενάριο:          ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΙ & ΑΛΙΣΟΝ ΣΡΟΪΝΤΕΡ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΤΑΜΤΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μία ακόμα φορά το βασίλειό της.

TRIVIA

Η περιπλάνηση στο άγνωστο, ακόμα και για μια δυνατή βασίλισσα σαν την Έλσα, απαιτεί θάρρος, φαντασία και λίγη μαγεία. Η Έλσα έχει το χάρισμα να φτιάχνει πάγο και χιόνι. Πολύ πρόσφατα έμαθε να ελέγχει τη μαγική της δύναμη και αποκάλυψε τις δυνάμεις της στο βασίλειο μετά από χρόνια. «Η Έλσα είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας με την απίθανη ικανότητα να τιθασεύει τη δύναμη της φύσης» λέει ο σκηνοθέτης Chris Buck. «Η σύνδεση της με τη φύση ήταν εκεί από πάντα.

Αλλά δεν ξέρει το γιατί». Οπότε, όσο χαρούμενη και να μοιάζει, η Έλσα νιώθει αναστατωμένη. Η σκηνοθέτιδα Jennifer Lee, που έγραψε και το σενάριο, λέει: «Η Έλσα ακούει μια φωνή που την καλεί και κανείς άλλος δεν την ακούει. Προσπαθεί να την μπλοκάρει, αλλά δεν σταματάει. Της δείχνει κομμάτια από το παρελθόν. Της υπόσχεται απαντήσεις για τους λόγους που είναι όπως είναι. Η φωνή είναι επική και μυστηριώδης. Πρέπει να τη βρει ».

Οι απαντήσεις που υπόσχεται αυτό το κάλεσμα απειλούν το βασίλειο. Οπότε, η Έλσα ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι στο άγνωστο σε μαγεμένα δάση και σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Η Άννα είναι αποφασισμένη να πάει μαζί της, να είναι δίπλα της και να τη βοηθήσει να λύσει το μυστήριο, μαζί με τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν.

Trailer:

   

ΕΥΤΥΧΙΑ

Προβολές:  Καθημερινά στις 19.45

Σκηνοθεσία:    ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

Σενάριο:          ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΗ

Ηθοποιοί:        ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΑΣ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΙΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΛΕΣΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΘΑΝΟΣ ΤΟΚΑΚΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

TRIVIA

Βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, η ταινία, σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι. Η μοναδική της προσωπικότητα αποτυπώθηκε στους στίχους της που έγιναν μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Η φαντασία», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή» («Το τελευταίο βράδυ μου»), «Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι».

Trailer:

  

Η Βασίλισσα της Καρδιάς - Queen of Hearts

Προβολές:  Καθημερινά στις 21.30  

Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας 2020

Βραβείο Κοινού, Φεστιβάλ Sundance 2019

Καλύτερη Σκανδιναβική Ταινία, Φεστιβάλ του Γκέτεμποργκ 2019

Μια ταινία της Μέι Ελτούχι

Σκηνοθεσία: Μέι Ελ-Τούχι

Πρωταγωνιστούν: Τριν Ντίρχολμ, Γκουστάβ Λιντχ

Ένα λεπτεπίλεπτο και συνάμα καθηλωτικό μελόδραμα

VARIETY

Η Αν, μια επιτυχημένη και αφοσιωμένη δικηγόρος, ζει μια τέλεια ζωή με τον γιατρό σύζυγο της Πίτερ και τις δίδυμες κόρες τους. Όμως…κάτι λείπει από τη ζωή της. Όταν ο Γκουστάβ, ο παραστρατημένος γιος του άντρα της μετακομίζει ξαφνικά μαζί τους, οι φευγαλέες ματιές που ανταλλάσσουν εξελίσσονται, μοιραία, σε ένα απαγορευμένο ειδύλλιο.

Βραβευμένη στο Sundance και στο Γκέτεμποργκ ανάμεσα σε άλλα φεστιβάλ του πλανήτη, η ταινία της Μέι ελ-Τούκι, είναι από εκείνες που θέλουν να προκαλέσουν συζητήσεις και το κατορθώνουν όχι τόσο μέσα από το «πιπεράτο» θέμα του, αλλά κυρίως μέσα από τον κεντρικό χαρακτήρα της ηρωίδα του και του τρόπου που την σκιαγραφεί σε μια κατηφορική διαδρομή προς ένα ηθικό ναρκοπέδιο.

Trailer: 

...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Προβολές:  Καθημερινά στις 19.00 και 22.00   

Σκηνοθεσία:    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Σενάριο:          CAGAN IRMAK | Διασκευή σεναρίου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Ηθοποιοί:        ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΛΓΑ ΔΑΜΑΝΗ, ΠΕΝΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑΚΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΝΤΟΥΛΑΣ, ΥΡΩ ΛΟΥΠΗ, ΣΑΚΗΣ ΝΤΑΝΤΟΥΛΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!

Trailer: