"Οι γαμπροί της ευτυχίας", "Ο αλύγιστος" και "Τίγκερμπελ" στο Σταρ

star gamproi eftixia

ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη (I LOVE KARDITSA, LARISSA ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ)

Ώρες προβολών: 18.15, 20.15 και 22.15

Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Σενάριο: ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;

Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία.

Κι ενώ το... προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Η ταινία αποτελεί μια σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε.

Trailer: http://youtu.be/pLG1j4skRfE 

ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ - UNBROKEN

*** Υποψήφια για 4 OSCAR ***

Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία για 2η εβδομάδα

Ώρες προβολών: 21.15

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ
Σενάριο: ΤΖΟΕΛ ΚΟΕΝ, ΙΘΑΛ ΚΟΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΑΚ Ο' ΚΟΝΕΛ, ΓΚΑΡΕΤ ΧΕΝΤΛΑΝΤ, ΝΤΟΝΟΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΦΙΝ ΓΟΥΙΤΡΟΚ

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται και πάλι πίσω από το φακό, μετά την ταινία IN THE LAND OF BLOOD AND HONEY. Τώρα, μας μαγεύει με τις σκηνοθετικές επιλογές της, χάρη στο βετεράνο πολέμου κι Ολυμπιονίκη, Λούι Ζαμπερίνι, τη ζωή του οποίου αφηγήθηκε η Λόρα Χίλενμπραντ στο μπεστ σέλερ "UNBROKEN: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption".

Η ταινία, που φέρει τη σεναριακή υπογραφή των αδερφών Κοέν, είναι ένα δράμα που εξιστορεί την περιπέτεια του αθλητή στίβου που εντυπωσίασε, συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς αγώνες και φτάνοντας στη μεγαλύτερη διάκριση. Ο ίδιος άνθρωπος κατόρθωσε να επιβιώσει από αεροπορικό δυστύχημα, επιπλέοντας σε μια σχεδία επί 47 μέρες, πριν τον ανακαλύψουν οι Ιάπωνες και τον στείλουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, με την επιστροφή του τελικά στην πατρίδα να προκαλεί ρίγη συγκίνησης και ηρωική υποδοχή.

Trailer: http://youtu.be/ftDZ9cI_bUM 

Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως το Τέρας του Ποτέ. Ενώ η Τινκ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.

Trailer: http://youtu.be/XctZqKg3KmQ 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA