"Σταχτοπούτα", "Amore Mio", "John Wick", "Μπομπ Σφουγγαράκης" στο Σταρ

star amore mio

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ - CINDERELLA

Ώρες προβολών: 18.0 μεταγλ. στα Ελληνικά

20.00 στα Αγγλικά με Ελληνικά υποτιλ.

Ηθοποιοί: ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΑΝΤΕΝ, ΧΟΛΙΝΤΕΪ ΓΚΡΕΪΝΤΖΕΡ

Η Disney συνεχίζει την παράδοση της μεταφοράς κλασικών παραμυθιών στη μεγάλη οθόνη και μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του «Maleficent» μας παρουσιάζει μια νέα υπερπαραγωγή με λαμπερό καστ και υψηλές προδιαγραφές.

Η νέα «Σταχτοπούτα» παραμένει πιστή στο κλασικό, πασίγνωστο ομώνυμο παραμύθι και δίνει σάρκα και οστά στη διαχρονική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1950. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ και πολυπράγμονα σκηνοθέτη Kenneth Branagh (Thor, Hamlet) και με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett (Blue Jasmine, Elizabeth), τη Lily James (Downton Abbey), τον Richard Madden (Game of Thrones) και την Helena Bonham-Carter (The King's Speech, Alice in Wonderland), η ταινία έχει όλα τα συστατικά για να μας χαρίσει ένα παραμυθένιο και μαγικό θέαμα.

Ανθρωποκεντρική, θεαματική, φαντασμαγορική και αισιόδοξη, αυτή η νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας διαθέτει χιούμορ, ευαισθησία και περισσότερο ρεαλισμό, καθώς και μια δυναμική, πανέξυπνη Σταχτοπούτα – χωρίς να χάσει τίποτα από την ακαταμάχητα μαγική της επίδραση. Άλλωστε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε κολοκύθα θα κρύβει μέσα της μία άμαξα!
Μία Mοντέρνα Σταχτοπούτα

Η νέα ταινία της Disney με πρωταγωνίστρια τη Σταχτοπούτα, εκτός από τη δυνατή ιστορία που ξέρουμε όλοι και τους κορυφαίους συντελεστές, διαθέτει ένα εξαιρετικό σενάριο με περίπλοκους και ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Όλα τα παραπάνω υπόσχονται μία πραγματικά απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία που κάνει την ιστορία πιο προσιτή στο σύγχρονο κοινό.

JOHN WICK

Επιστρέφει στη δράση ο Κιάνου Ριβς ως "John Wick" μετά την τεράστια επιτυχία του στο MATRIX
Ώρες προβολών: 22.00

Ηθοποιοί: ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ, ΜΑΪΚΛ ΝΙΚΒΙΣΤ, ΑΛΦΙ ΑΛΕΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Τζον Γουίκ είναι ένας πρώην εκτελεστής ο οποίος αναγκάζεται να επανέλθει στη δράση από τη Ρωσική μαφία, με στόχο να αφανίσει τους γκάνγκστερ που του στέρησαν τα πάντα. Μια ιστορία εκδίκησης και εξιλέωσης, σε μία φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

AMORE MIO

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ιταλία, διασκευάζεται από τους σεναριογράφους του ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, τον σκηνοθέτη της ΝΗΣΟΥ και ένα μεγάλο καστ ηθοποιών.

Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
Ηθοποιοί: ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων – ο πιο σέξι, σαφώς ακήρυχτος, αλλά και συναρπαστικός τις περισσότερες φορές, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια! Λαβωμένες καρδιές, φτερά τσακισμένα, όνειρα ανεκπλήρωτα, παράπλευρες απώλειες και απρόβλεπτα ξεκαρδιστικές, πολλές φορές, εξελίξεις... Όλα μπορούν να συμβούν στην «κόντρα» των σεξουαλικών αιωνίων! Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στην θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που κατάφερε να κλείσει σπίτια στην Ιταλία και να αναγκάσει τους «γείτονες» σε γέλια μέχρι δακρύων. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο!

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30 (Προβολές μόνο Κυρ)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και χαρούμενος Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με την παρέα του (Πάτρικ, κύριος Καβούρης, Πλαγκτόν, Γκάρι το σαλιγκάρι) που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.

Η γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ατάκες που γίνονται σλόγκαν και σουρεαλιστικές καταστάσεις θα σας ξεκαρδίσουν.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA