"Σταχτοπούτα", "Amore Mio", "Ανταρσία", "Chappie" στο Σταρ

star antarsia

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ - CINDERELLA

Ώρες προβολών: 18.00 μεταγλ. στα Ελληνικά

Η νέα ταινία της Disney με πρωταγωνίστρια τη Σταχτοπούτα, εκτός από τη δυνατή ιστορία που ξέρουμε όλοι και τους κορυφαίους συντελεστές, διαθέτει ένα εξαιρετικό σενάριο με περίπλοκους και ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Όλα τα παραπάνω υπόσχονται μία πραγματικά απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία που κάνει την ιστορία πιο προσιτή στο σύγχρονο κοινό.

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΝΤΑΡΣΙΑ - INSURGENT

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΝΤΑΡΣΙΑ αποτελεί το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ και είναι βασισμένο στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Τα δύο βιβλία μαζί που έχουν κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα best sellers των New York Times, έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή e-books όλων των εποχών.

Η Τρίς Πράιορ καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς της δαίμονες και να συνεχίσει να μάχεται ενάντια στην ισχυρή συμμαχία που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της.

AMORE MIO

Ώρες προβολών: 20.00

Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ιταλία, διασκευάζεται από τους σεναριογράφους του ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, τον σκηνοθέτη της ΝΗΣΟΥ και ένα μεγάλο καστ ηθοποιών.

Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
Ηθοποιοί: ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

CHAPPIE

Ώρες προβολών: 18.00 και 22.00

Ηθοποιοί: ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ, ΣΙΓΚΟΥΡΝΙ ΓΟΥΙΒΕΡ, ΝΤΕΒ ΠΑΤΕΛ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μετά την απαγωγή του από δυο εγκληματίες με το που γεννήθηκε, ο Chappie υιοθετείται από μία παράξενη και δυσλειτουργική οικογένεια. Ο Chappie είναι παιδί θαύμα. Παρεμπιπτόντως, είναι ρομπότ.
TRIVIA
Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του.

O ταλαντούχος Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Neill Blomkamp (District 9, Elysium) επιστρέφει με το Chappie, μια φιλόδοξη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με πολύ ενδιαφέρον καστ και μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ιστορία (εμπνευσμένη από ταινία μικρού μήκους του δημιουργού με τίτλο Tetra Vaal). Στην ταινία παίζουν οι Sigourney Weaver (Alien) και Hugh Jackman (X-Men), ενώ ο σταθερός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Sharlto Copley (District 9, Elysium), δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο.

Το καστ συμπληρώνουν ο Dev Patel (Slumdog Millionaire) και το rap & rave δίδυμο των Ninja και Yolandi Visser (γνωστοί στους μουσικόφιλους ως Die Antwoord) σε γκανγκστερικούς ρόλους.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA