"Νυχτερινή καταδίωξη", "Annie", "Home", "Fast & Furious 7" στο Σταρ

star nixterini kata

ANNIE

Ώρες προβολών: 17.30 μεταγλ. στα Ελληνικά

Ηθοποιοί: ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ, ΤΖΕΙΜΙ ΦΟΞ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΖΑΓΙΑΣ, ΚΟΥΒΕΝΖΑΝΕ ΓΟΥΑΛΙΣ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ
Το διαχρονικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, που έχει μαγέψει το κοινό εδώ και δεκαετίες, μεταφέρεται για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη (μετά την αγαπημένη ταινία του John Huston το 1982) σε μια πιο σύγχρονη και εντυπωσιακή υπερπαραγωγή με ένα λαμπερό καστ. Τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται η πολλά υποσχόμενη Quvenzhané Wallis, που ξεχώρισε ως η μικρότερη υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία της στα "Μυθικά Πλάσματα του Νότου" (2012), ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Jamie Foxx (Django, Ο Τιμωρός) και η θαυμάσια Cameron Diaz (There's Something About Mary). Το Annie, σε σκηνοθεσία του Will Gluck (Όχι Μόνο Φίλοι) είναι μια συγκινητική, γλυκιά και αστεία ιστορία για όλη την οικογένεια που έχει όλα τα φόντα για να γίνει –και αυτή με τη σειρά της- κλασική.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) HOME

Ώρες προβολών: 17.30 μεταγλ. στα Ελληνικά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει, από την πλευρά των εξωγήινων, έναν σημαντικό σύμμαχο, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.

FAST & FURIOUS 7 - ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 7

Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Ηθοποιοί: ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ, ΠΟΛ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΑΙΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Το 2001 λατρέψαμε την ταινία The Fast & The Furious: Οι Μαχητές των Δρόμων, που έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο την κουλτούρα των πειραγμένων ή άλλως «βελτιωμένων» αυτοκινήτων. Δύο χρόνια αργότερα, ακολούθησε η δεύτερη ταινία, ενώ το 2006 είδαμε την τρίτη, με τίτλο The Fast & The Furious: Tokyo Drift. Το 2009 η τέταρτη ταινία έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων κι επέβαλε ακόμα περισσότερα σπιναρίσματα στους δρόμους.

Η πέμπτη ταινία του franchise, Fast & Furious 5 Ληστεία στο Ρίο χτύπησε κόκκινο στα ταμεία παγκοσμίως και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μια blockbuster περιπέτεια που μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική. Πώς; Με την έκτη ταινία της σειράς, όπου όλη η ομάδα επανήλθε, περισσότερο έτοιμη από ποτέ, για την πιο αδρεναλινική περιπέτεια της σειράς, με την ομάδα να επιστρέφει στην κανονική της ζωή...

2015 και η έβδομη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια.
Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - RUN ALL NIGHT (ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ)

Πρεμιέρα : 12/4 (Κυριακή Πάσχα)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΕΝΤ ΧΑΡΙΣ, ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΜΠΡΟΥΣ ΜΑΚΓΚΙΛ, ΒΙΝΣΕΝΤ ΝΤ' ΟΝΟΦΡΙΟ, ΜΠΟΪΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 

facebook Group: CINE STAR VERIA