"Winx", "Fast & Furious", "Νυχτερινή καταδίωξη" & "Child 44" στο Σταρ

star child44

WINX CLUB: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ετοιμαστείτε για την πιο επικίνδυνη αποστολή του Winx Club! Στην τρίτη ταινία της σειράς οι δημοφιλείς φτερωτές υπάρξεις θα λύσουν ένα τρομερό μυστήριο γεμάτο αγωνία και παρασκήνιο. Οι Winx, οι πιο ισχυρές νεράιδες, καλούνται να βρεθούν σε απίστευτους τόπους, να αντιμετωπίσουν υποχθόνιους εχθρούς και μοχθηρές συμμαχίες και να επιστρατεύσουν καινούρια μαγικά κόλπα.

FAST & FURIOUS 7 - ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 7

(Συνεχίζει για 3η και τελευταία εβδομάδα)

Ηθοποιοί: ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ, ΠΟΛ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΑΙΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

2015 και η έβδομη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια.

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - RUN ALL NIGHT (ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ)

Ηθοποιοί: ΕΝΤ ΧΑΡΙΣ, ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΜΠΡΟΥΣ ΜΑΚΓΚΙΛ, ΒΙΝΣΕΝΤ ΝΤ' ΟΝΟΦΡΙΟ, ΜΠΟΪΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.

CHILD 44

( Ρίντλεϊ Σκοτ)
Ηθοποιοί: ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ, ΤΑΡΑ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ, ΝΟΥΜΙ ΡΑΠΑΣ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΛΑΡΚ , ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΑΝΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Γυρισμένο με φόντο τη δεκαετία του '50, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα μέλος της Σοβιετικής αστυνομίας, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει υποθέσεις από δολοφονίες παιδιών. Η επιμονή του θα έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τη βοήθεια της συζύγου του, οι εξελίξεις οδηγούν σε μεγαλύτερα κυβερνητικά εμπόδια.

Βασισμένη στο πρώτο βιβλίο της επιτυχημένης τριλογίας του Τομ Ρομπ Σμιθ, η υπόθεση της νέας ταινίας σε παραγωγή Ρίντλεϊ Σκοτ ("Alien", "Hannibal"), βουτάει στα άδυτα μιας υπόθεσης που συγκλόνισε τον πλανήτη. Οι Τoμ Χάρντι ("Lawless") και Νούμι Ραπάς ("Prometheus") πρωταγωνιστούν σε αυτή την ταινία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σουηδού δημιουργού Ντάνιελ Εσπινόζα ("Safe House").

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA