"The Babadook: Οι σελίδες τρόμου", 'Το μυστικά της Ανταλάιν" και "Winx" στο Σταρ

star antalain

THE BABADOOK: ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00
Αντλώντας αναφορές από τα κλασικά φιλμ τρόμου του Roman Polanski (Rosemary's Baby, The Tenant, Repulsion), το Babadook: Οι Σελίδες του Τρόμου, είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που κόβει τη ανάσα από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Jennifer Kent που βασίζεται στη βραβευμένη μικρού μήκους της ίδιας με τίτλο Monster. Η ταινία έκανε πάταγο σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ ταινιών τρόμου και όχι μόνο, με αποκορύφωμα της συμμετοχή της στο διάσημο Sundance Film Festival. Η σκηνοθέτης εκμεταλλεύεται τις ερμηνείες των ηθοποιών, την προσεγμένη σκηνογραφία και τις κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες, για να μας εισάγει σε μια μοναδικά αγχωτική και απόκοσμη ατμόσφαιρα.

To Baba-Book, το pop up βιβλίο που εμφανίζεται στην ταινία έχει ήδη πωληθεί σε 6.200 αντίτυπα.
Το Babadook προκύπτει από τον αναγραμματισμό του Bad Book.
Ο William Friedkin, σκηνοθέτης του Εξορκιστή, είπε ότι το Babadook: Οι Σελίδες του Τρόμου είναι μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχει δει.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΑΪΝ - THE AGE OF ADALINE

Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

Ηθοποιοί: ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ, ΕΛΕΝ ΜΠΕΡΣΤΙΝ, ΚΑΘΙ ΜΠΕΙΚΕΡ, ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ, ΜΙΣΙΕΛ ΧΟΥΙΣΜΑΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Ανταλάιν Μπόουμαν (Μπλέικ Λάιβλι) είναι 27 χρονών – εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες. Το θαύμα αυτό όμως σημαίνει ότι έχει ζήσει μία μοναχική ζωή. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έρθει κοντά με κανέναν, από φόβο μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό της. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η πλέον ηλικιωμένη κόρη της, Φλέμινγκ (Έλεν Μπέρστιν). Όμως μια τυχαία συνάντησή της με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Έλις Τζόουνς (Μισιέλ Χουϊσμαν) αναζωπυρώνει το πάθος της Ανταλάιν για ζωή και έρωτα. Όταν ένα Σαββατοκύριακο στους γονείς του (Χάρισον Φορντ και Κάθι Μπέικερ) απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια, η Ανταλάιν παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

WINX CLUB: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18.00 (Παρ-Σαβ-Κυρ)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ετοιμαστείτε για την πιο επικίνδυνη αποστολή του Winx Club! Στην τρίτη ταινία της σειράς οι δημοφιλείς φτερωτές υπάρξεις θα λύσουν ένα τρομερό μυστήριο γεμάτο αγωνία και παρασκήνιο. Οι Winx, οι πιο ισχυρές νεράιδες, καλούνται να βρεθούν σε απίστευτους τόπους, να αντιμετωπίσουν υποχθόνιους εχθρούς και μοχθηρές συμμαχίες και να επιστρατεύσουν καινούρια μαγικά κόλπα.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA