"Γυναίκα από χρυσό", "Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron 3D" στο Σταρ

star woman ingold

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ - WOMAN IN GOLD

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Ηθοποιοί: ΚΕΙΤΙ ΧΟΛΜΣ, ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΡΙΛ, ΜΑΞ ΑΪΡΟΝΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΣΛΑΝΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πενήντα χρόνια μετά την φυγή της από τη Βιέννη, η Μαρία Άλτμαν επιστρέφει στην παλιά της πατρίδα για να ανακτήσει οικογενειακά κειμήλια που εκλάπησαν από τους Ναζί, συμπεριλαμβανομένου και του πίνακα «Woman in Gold» του Κλιμτ. Μαζί με τον άπειρο αλλά θαρραλέο δικηγόρο της, ξεκινά μια μάχη που διαρκεί οχτώ χρόνια και την φέρνει στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ. Στην πορεία, αναγκάζεται να αντιμετωπίζει δύσκολες αλήθειες για το παρελθόν της και θα συνειδητοποιήσει ότι κάποιοι πόλεμοι δεν τελειώνουν ποτέ.

Η Έλεν Μίρεν («Η Βασίλισσα» - βραβείο Όσκαρ, «The Hundred-Foot Journey») και ο Ράιαν Ρέινολντς («The Proposal») πρωταγωνιστούν στη συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που διεκδικεί την επιστροφή ενός οικογενειακού πίνακα, ο οποίος κλάπηκε από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ULTRON 3D - AVENGERS: AGE OF ULTRON

Ώρες προβολών: 19.00 και 22.00

Ηθοποιοί: ΝΤΟΝ ΤΣΙΝΤΛ, ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ, ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΤΟΜΑΣ ΚΡΕΤΣΜΑΝ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΑΑΡΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΖΕΪΜΣ ΣΠΕΪΝΤΕΡ

Η ταινία που θα κάνει το 2015 κινηματογραφικά αξέχαστο δεν είναι άλλη από την επιστροφή των Εκδικητών, αυτή τη φορά με ακόμα μεγαλύτερη ομάδα και όχι έναν, αλλά δύο εντυπωσιακούς αντιπάλους.

Στα χνάρια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, το Avengers: Age of Ultron επιστρατεύει και πάλι τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.) , Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) Black Widow (Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner) και συμπληρώνει την υπερηρωική παρέα με τους Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Απέναντι τους θα συναντήσουμε τον Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του James Spader καθώς και τον Thanos (Josh Brolin).

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι: ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor, ο Hulk, η Μαύρη Χήρα και ο Hawkeye

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA