Έντονη η δραστηριότητα του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας τον Δεκέμβριο

 

Από το ΔΣ του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Και τον τελευταίο μήνα του έτους, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας παρουσίασε  έντονη δραστηριότητα με πολιτιστική και κοινωνική προσφορά.

Στις 4 του μηνός το χορευτικό τμήμα συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Βαρβάρας στο ομώνυμο δημοτικό διαμέρισμα.

Στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου στο χώρο του ισογείου του δημαρχείου Βέροιας πραγματοποίησε το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» του. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και τα προϊόντα ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στις 9 του μηνός η χορωδία του συλλόγου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βέροιας, όπου διασκέδασε με τα τραγούδια της τους παρευρισκομένους τροφίμους και επισκέπτες, σ’ ένα όμορφο απογευματινό. Ευχαριστούμε τους Φαρμάκη Ν. Τυροκομικά, Ταραμονλή Ν. Οπωροπωλείο και Γιάγκογλου Αν. Καφέδες για τη βοήθειά τους.

Στις 12 του μήνα το τμήμα της χορωδίας έψαλλε κάλαντα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Μέριμνας (ΚΕΜΑΕΔ) στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ».

Στις 16 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας η χορωδία με μικρασιάτικα τραγούδια πήρε μέρος στην εκδήλωση «Οι εξελίξεις στο προσφυγικό-Η επόμενη μέρα στην Ελλάδα».

Στις 21 Δεκεμβρίου η χορωδία του συλλόγου έψαλλε κάλαντα μοιράζοντας ευχές στις αρχές του τόπου (Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Δήμαρχο Βέροιας).

Στις 24 Δεκεμβρίου οι χορευτές και χορεύτριες του συλλόγου θα ψάλλουν παραδοσιακά κάλαντα στους δημότες και τους επαγγελματίες της Βέροιας.

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που βοήθησε για την πραγματοποίηση των δράσεών μας και όλους που μας δέχθηκαν με χαρά.

Ευχόμαστε  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ”.