Με επιτυχία χορευτική εκδήλωση στα Μονόσπιτα

O Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπου Νάουσας στην προγραμματισμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Αγίας Μαύρας στα Μονόσπιτα, παρουσίασε χορευτικές ομάδες με χορούς απο την περιοχή της Μακεδονίας και Μικράς Ασίας.

Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του συλλόγου και τα μέλη του Δ.Σ. βράβευσαν με ιδιαίτερη συγκίνηση τους χορευτές του συλλόγου Αγγελική Παπαναστασίου και Χρήστο Αρσενλή για τις κατακτήσεις τους με χρυσά μετάλλια σε πανελλαδικούς αθλητικούς αγώνες των ειδικών σχολείων και special olympics . "Μεγάλη η αγάπη μας και η προσοχή μας στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες χαρίζοντας μας ευγενή άμυλα και συναισθήματα ανθρωπιάς" αναφέρει ο Σύλλογος. 

Παρουσιάσθηκαν οι χειροποίητες κατασκευές των μελών του συλλόγου καθώς και παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού.Ο Σύλλογος έκλεισε την εκδήλωση με γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι ,χορό και τραγούδι.

monospita xoros

"Ο Σύλλογος ευχαριστεί την χοροδιδάσκαλο Ιωάννα Μάτσου καθηγήτρια φυσικής αγωγής ειδικευμένη στους παραδοσιακούς χορούς με πλούσιο βιογραφικό για την εθελοντική προσπάθεια της και την άμεση στήριξη της καθημερινά με τις χορευτικές ομάδες χαρίζοντας μας ικανοποιητικό αποτέλεσμα και σωστή παρουσίαση της παράδοσης, τον Αβραάμ Ιερόπουλο φίλο του συλλόγου που πρόσφερε απλόχερα και με ζήλο τις χορευτικές και καλλιτεχνικές του δεξιοτεχνίες .Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Άγιο Δημήτριο Χαρίεσσας και Αρσενίου για την παραχώρηση των φορεσιών Κάμπου της Νάουσας καθώς και τον Σύλλογο Ευστάθιος Χωραφάς Πατρίδας για τη συνεχή στήριξη του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου.

Τα λόγια εδώ σταματούν και αρχίζουν να γίνονται πράξεις τα όνειρα ενός νεοσύστατου συλλόγου που εδραιώνεται στο χώρο της παράδοσης δυναμικά .Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά ,η Αγία Μαύρα να φωτίζει τις καρδιές μας και να οδηγεί τις σκέψεις μας στην αγάπη για τον πλησίον μας και τον τόπο μας" καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.