Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Μ.Α.Σ. Βέροιας «Η Καλλιθέα» (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, άνοιξε η αυλαία του διήμερου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «Η Καλλιθέα».

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Από νωρίς στήθηκαν οι πάγκοι με τους μικροπωλητές και γέμισε κόσμο το Αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, για να απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κος Ασλάνογλου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Παπαϊωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Αγγελίνας, ο Αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κος Ιντζεβίδης κι ο Γραμματέας της Ε.Λ.Β. κος Τομπουλίδης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις εκδηλώσεις, εκτός από την Καλλιθέα, συμμετείχαν σύλλογοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Την εκδήλωση άνοιξε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας κι ακολούθησαν, ο Σύλλογος Νεολαίας Γοργοποτάμου "Η Ζωοδόχος Πηγή", ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων Πέλλας "Φίλιππος", τα Λαογραφικά Μουσικοχορευτικά Εργαστήρια "Τερψιχόρη" από τις Καλυθιές Ρόδου.

Στο τέλος της κάθε χορευτικής παρουσίασης απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους προέδρους των φιλοξενούμενων συλλόγων.