Άνοιξε η αυλαία της 1ης Γιορτής του Κάμπου στο Αγγελοχώρι (φωτογραφίες, βίντεο)

Στο γήπεδο Αγγελοχωρίου άνοιξε η αυλαία της 1ης Γιορτής του Κάμπου, το Σάββατο 28 Αυγούστου, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπος της Νάουσας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Νάουσας.

Η σημερινή εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση αθλητικών επιδείξεων (καράτε) από τον Αθλητικό Σύλλογο Πετριάς "ΠΕΛΛΑΙΟΣ", ενώ ακολούθησε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον σύλλογο Ακρολίμνης.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Οι θεατές διασκέδασαν με τραγούδια και χορούς από Μακεδονία και Πόντο, με την ορχήστρα «ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟΙ» και το ποντιακό σχήμα με τους Φωστυρόπουλος Θεόδωρος τραγούδι, Διαμαντίδης Θεοχάρης Λύρα, Συμεωνίδης Χάρης νταούλι.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 28 Αυγούστου έχει ως εξής:

Χαιρετισμοί

Παρουσίαση χορευτικών τοπικών συλλόγων από Μακεδονία και Πόντο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου Αγ. Χριστόφορος, Συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Αρσενίου Πολυπλατάνου του Ολυμπιακού Αθλήματος TAE-KWON-DO με προπονητή τον Σόλων Κωνσταντινίδη, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβουνίου Η ΕΛΠΙΔΑ, Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας
Ορχήστρα Μακεδονία Παζαρέντζης Σταύρος κλαρίνο, Βαγγέλης Ψαθάς ακορντεόν, Θωμάς Νούσης νταούλι
Πόντος Ιντζεβίδης Βαγγέλης τραγούδι, Σιώπης Μιχάλης κλαρίνο, Μπελαλής Βασίλης τύμπανα, Κετιτκίδης Μιχάλης πλήκτρα και μαζί τους στη Λύρα Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.

Ώρα έναρξης 20.30, στο γήπεδο Αγγελοχωρίου Νάουσας.