Οι υποτροφίες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χορού «Veria Dance Competition 2017»

Στις 28 εώς 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών Βεροίας στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Veria Dance 2017» o Διαγωνισμός Χορού «Veria Dance Competition 2017». Πρόκειται για ένα Πανελλήνιο Διαγωνισμό στον κλασσικό, σύγχρονο, καρακτέρ και νεοκλασσικό χορό που διοργανώνει το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α. και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας . Η τριμελής κριτική επιτροπή αποτελείται από τους διακεκριμένους στο χώρο του χορού : Daniel Lommel, Gaia Lemmi και Δημήτρη Σωτηρίου.

Σας παρουσιάζουμε τις υποτροφίες που εξασφάλισε η οργανωτική επιτροπή για τους νικητές του διαγωνισμού που θα διακριθούν.

1) Την κάλυψη του κόστους συμμετοχής στα μαθήματα και της διαμονής (μια εβδομάδα) στο Summer School London 2018 που διοργανώνει στο Λονδίνο η Royal Academy of Dance της Μεγάλης Βρετανίας. Ο νικητής θα πρέπει προηγουμένως να γίνει δεκτός από τη Royal Academy of Dance.

2) Την κάλυψη του κόστους των μαθημάτων και της μεταφοράς από και προς Ελλάδα στο Διεθνές Σεμινάριο Χορού Summer Intensive Areadanza 2017 (μια εβδομάδα) που διοργανώνεται στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

3) Την κάλυψη του κόστους των μαθημάτων και της μεταφοράς από και προς Ελλάδα στο Διεθνές Σεμινάριο Χορού (μια εβδομάδα) που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διοργάνωσης Livorno in Danza 2018 στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

4) Την κάλυψη του κόστους συμμετοχής στο Summer Camp Χορού & Θεάτρου που διοργανώνει το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού στη Χαλκιδική (18-25 Αυγούστου 2017)

5) Δωρεάν συμμετοχή στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού Livorno in Danza 2018 στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

6) Δωρεάν συμμετοχή στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού AmsterDans 2018 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας

7) Δωρεάν συμμετοχή στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού Concurso Ciudad de Valencia 2017 στη Βαλένθια της Ισπανίας

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθούν στο Χώρο Τεχνών Βεροίας τα «Veria Dance Seminars 2017» σεμινάρια κλασσικού χορού από τον Daniel Lommel και σύγχρονου χορού από την Gaia Lemmi, στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν χορευτές άνω των 14 ετών, ενώ την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί το Φιλανθρωπικό Gala Χορού για τη Φλόγα.

Για πληροφορίες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 6988757910 (Κατερίνα Τσιάρα).