Οι γυναίκες του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας έκοψαν την Βασιλόπιτα

 

Το Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας διοργάνωσε με επιτυχία την ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ για το έτος 2015 στο σπίτι του Συλλόγου, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στις 6 το απόγευμα.

Πλήθος Γυναικών συμμετείχε και φέτος σε μια πολύ προσεγμένη και καλά προετοιμασμένη βραδιά, που την τιμητική τους την είχαν  «ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΒΛΆΧΙΚΕΣ ΠΊΤΕΣ» που ετοίμασαν και προσέφεραν  πολλές φίλες του  Συλλόγου.

Εκτός από πίτες οι γυναίκες  ετοίμασαν γλυκά,  κουραμπιέδες και μελομακάρονα, όλα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που κάλυψαν και το πιο απαιτητικό γούστο.

Ο χορός και το τραγούδι διαδέχθηκαν το καφεδάκι, το τσάι και το κρασάκι που προσέφεραν απλόχερα οι υπεύθυνες του Συλλόγου.

Την πίτα φέτος την έκοψε η Κα Κατερίνα Μπέλλα, από τα Ιδρυτικά και παλαιότερα μέλη του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του συλλόγου Βλάχων Kος Αντώνιος Τούσικος που απηύθυνε μικρό χαιρετισμό, η υπεύθυνη γυναικών του Συλλόγου Κα Μελίνα Χατζή, η ειδική γραμματέας του Συλλόγου Κα Ολυμπία Μπέτσα και πλήθος  γυναικών, φίλων και μελών του Συλλόγου.

Οι εγκάρδιες ευχές μεταξύ των παραβρισκόμενων  για χαρούμενη και δημιουργική χρονιά έκλεισαν την πολύ πετυχημένη και ζεστή αυτή εκδήλωση.