Ωδή στην αγάπη από τον Κύκλο Ερατεινό (φωτογραφίες & video)

kiklos eratinos paradosi

Με την παράσταση του Κύκλου Ερατεινού «Δεν έχει η αγάπη σύνορα» ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ «Κύκλος Παράδοσης». Την Τετάρτη το βράδυ, 140 μικροί χορευτές και 35-40 ενήλικες παρουσίασαν μια παράσταση αφιερωμένη στην αγάπη, όπως αυτή εκδηλώνεται και εκφράζεται από τον άνθρωπο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την αγάπη προς το πρόσωπο της Παναγίας και στην συνέχεις μέσα από τους δρόμους της μουσικής, των τραγουδιών και των χορών συνεχίστηκε με την αγάπη για το παιδί, για τη μόρφωση και το σχολείο, για τις γιορτές, για τον εχθρό, για τον φίλο, την ερωτική αγάπη, την αδερφική αγάπη, την αγάπη για τη μάνα, τον πατέρα και γενικά τον θεσμό της οικογένειας, την αγάπη για την Πατρίδα και τέλος την αγάπη προς όλα όσα έπλασε ο Δημιουργός μας, με κυρίαρχη την αγάπη προς τον άνθρωπο.

Στην μουσικοχορευτική παράσταση οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του Βεροιώτικου κοινού που γέμισε την κεντρική αίθουσα του Χώρου Τεχνών.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και ένα βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

{globalflash.gallery 17}

{globalflash.gallery 18}