Ευχαριστήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Σταυρού «Η Εστία»

Από τον Μορφωτικό Αναπτυξιακό & Λαογραφικό Σύλλογο Σταυρού «Η Εστία» ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Αναπτυξιακού και Λαογραφικού Συλλόγου Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ» στις 22 & 23 Απριλίου προς τιμήν του Πολιούχου του χωριού μας, Αγίου Γεωργίου.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Μορφωτικού Αναπτυξιακού και Λαογραφικού Συλλόγου Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ», θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια, με αυτή την επιστολή, τους παρακάτω παράγοντες που βοήθησαν σημαντικά για την επιτυχή διοργάνωση της ετήσιας αυτής γιορτής:

Πρώτα απ’ όλα, τον Αντιδήμαρχο κ. Τόκα Σωτήρη που ήταν δίπλα μας σε ό,τι του ζητήσαμε.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε και στον Πρόεδρο του τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου Σταυρού κ. Τουτουτζίδη Σταύρο για την πολύτιμη την βοήθειά του.

Ακόμη, ευχαριστούμε την Κ.Ε.Δ.Α. και τον κ. Δελιόπουλο Στέφανο για την παραχώρηση του φωτισμού, καθώς και για τα τραπέζια και τις καρέκλες.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διαβατού και την Πρόεδρο αυτού κ. Βοργιατζίδου Αναστασία για τις καρέκλες που μας παραχώρησαν. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξεχασμένης «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» κ. Γιαννάκα Στέφανου, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.

Κυρίως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πάτερ Νικόλαο για την παραχώρηση του αύλειου χώρου της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γεωργιάδη Ευθύμιο και στον Α.Σ. Βέροιας «ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ» για την χορηγία τους προς το Σύλλογο, δωρίζοντας τις μπλούζες που φόρεσαν οι κύριοι και οι κυρίες που βοήθησαν στην χθεσινή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλό μας κ. Σιστάκο Παναγιώτη, καθώς και τα χορευτικά μας τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους που πήραν μέρος στην εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας:

- Σύλλογος Βλάχων Βέροιας
- Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»
- Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να απευθύνουμε στις κυρίες και τους κυρίους που βοήθησαν αφιλοκερδώς για την επιτυχή διεξαγωγή της χθεσινής βραδιάς. Οι κυρίες προσέφεραν τα γλυκά και τα λικέρ τους καθώς και αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο τους για την κατασκευή χειροτεχνιών, καθώς και πίτες και γλυκά με τα οποία κεράσαμε τους φιλοξενούμενους Συλλόγους.

Πιο πολύ ευχαριστούμε όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση του Μορφωτικού Αναπτυξιακού και Λαογραφικού Συλλόγου Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ» τιμώντας μας με την παρουσία τους και φέτος.

Να είστε όλοι καλά!
Χρόνια Πολλά!
Και του χρόνου με υγεία!”