41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»: Οι εκδηλώσεις στην Ημαθία

festival kne odigiti

Με σύνθημα «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες...Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές...» (στίχοι του Τούρκου κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ), πραγματοποιούνται τα φεστιβάλ στις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας από την ΟΠ της ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα κορυφωθούν με το Κεντρικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, στον γνωστό χώρο του Πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη 10-11-12 Σεπτέμβρη.

Στο πρόγραμμα των Φεστιβάλ, θα υπάρχουν συναυλίες, από νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, αφιερώματα, λαϊκά γλέντια. Παράλληλα θα γίνουν συζητήσεις πάνω στο ίδιο το περιεχόμενο του Φεστιβάλ, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Ημαθία στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ:

27 Αυγούστου: Φεστιβάλ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με ομιλήτρια την Καραθάνου Θεοδώρα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

29 Αυγούστου: Φεστιβάλ στη Νάουσα με ομιλητή τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας.

4 Σεπτέμβρη: Φεστιβάλ στη Βέροια με ομιλητή τον Οδυσσέα Τζαμάλ Μάιτα μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας.