Εγκαινιάστηκε ο νέος Πολυχώρος Πολιτισμού «Γρανάζι» στη Νάουσα

Το απόγευμα της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου, εγκαινιάστηκε ο νέος Πολυχώρος Πολιτισμού «Γρανάζι» στη Νάουσα, παρουσία μελών, φίλων κι εθελοντών. Πρόκειται για την πρώτη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στο νομό Ημαθίας και πρωτοτυπεί σε όλο το φάσμα.

Δημιουργήθηκε από μία μακρά λίστα ανθρώπων, που εργάστηκαν και εργάζονται αφιλοκερδώς, ασταμάτητα και ανιδιοτελώς για να προσφέρουν έναν πραγματικά πολυπολιτιστικό χώρο, ο οποίος θα είναι ταυτόχρονα και τόπος συνάθροισης καλλιτεχνών. Δημιουργεί τον χώρο που θα φιλοξενήσει την τέχνη σε κάθε δυνατή μορφή της.

Στον χώρο ΓΡΑΝΑΖΙ θα εξασκούνται δωρεάν όλα τα καλλιτεχνικά σχήματα (μουσικά, θεατρικά, χορευτικά) και παράλληλα θα είναι χώρος συνάντησης ζωγράφων, φωτογράφων, λογοτεχνών, ποιητών και άλλων. Ο ίδιος χώρος φιλοδοξεί να φιλοξενεί και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (ζωντανές βραδιές, θεατρικά, χορευτικά, εκθέσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια κ.α.).

Για τη διακόσμηση του χώρου χρησιμοποιήθηκαν αντικείμενα ανακυκλώσιμα, χωρίς αυτό να συνεπάγεται περικοπές στην αισθητική του χώρου. Με ζεστά χρώματα, εικαστική αντίληψη και σκληρή δουλειά οι εθελοντές διαμόρφωσαν έναν χώρο φιλόξενο που διαθέτει σκηνή, μπαρ, κονσόλα για μουσική καθώς και γωνίες με καναπέδες και τραπεζάκια για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια των εορτών θα πραγματοποιούνται καθημερινά live συναυλίες. Μείνετε ενημερωμένοι για το πρόγραμμα δράσεων από το Facebook.

{globalflash.gallery 158}