Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ.

Alme chr

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει επί σειρά ετών το Σωματείο Εργαζομένων της τοπικής μεταποιητικής βιομηχανίας ΑΛ.Μ.ΜΕ. για τα παιδιά των εργαζομένων της στον παιδότοπο Punchinello στη Βέροια..

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους στο τελείωμα άλλης μιας απαιτητικής χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης, κ. Ιορδάνης Κυρατλίδης, εξέφρασε εκ μέρους του σωματείου χριστουγεννιάτικες ευχές και μοίρασε χρηματικά έπαθλα στους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνέχεια μοιράστηκαν από τον Άγιο Βασίλη χριστουγεννιάτικα δώρα στα μικρότερα παιδιά των εργαζομένων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά με τους γονείς και τα παιδιά χαρούμενους να ανταλλάσσουν ευχές και να τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το Σωματείο Εργαζομένων, σε συνεργασία με τη διοίκηση, παρά τις αντιξοότητες των καιρών, συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους και εύχεται υγεία, ευτυχία και μια δημιουργική, παραγωγική χρονιά.