Βέροια: Εκδήλωση ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Από τις ομάδες IRC, IMC και WE ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στεκόμαστε Μαζί για να Σταματήσει η Βία ενάντια στις Γυναίκες και τα Κορίτσια

Αυτό το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου, ως μέρος της διεθνής εκστρατείας για να σταματήσει η βία κατά των γυναικών, η International Rescue Committee (IRC) και η International Medical Corps (IMC) θα ενωθούν με την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για να γιορτάσουν τα αξιόλογα έργα των γυναικών και κοριτσιών προσφύγων.

Σταθείτε μαζί τους για να ενώσουν οι φωνές μας ώστε να σταματήσει η βία κατά των γυναικών.

Στεκόμαστε μαζί με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Θα φιλοξενηθούμε στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ξεκινώντας από τις 2μμ θα έχουμε μια ημέρα γεμάτη δραστηριότητες για τα παιδιά όπως χειροτεχνίες και πολύ παιχνίδι.

Και ενώ τα παιδιά θα ψυχαγωγούνται, ελάτε να χαλαρώσετε στα εργαστήρια χειροτεχνίας και πλεξίματος ανακαλύψτε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των γυναικών και κοριτσιών, λάβετε μέρος στις ομαδικές συζητήσεις ή χαλαρώστε με μια συνεδρία ομορφιάς.

Στην συνέχεια, από τις 5μμ - 8μμ, σταθείτε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις την βασική σκηνή που περιλαμβάνουν χορό, θέατρο, ποίηση, μουσική και τραγούδια από τις γυναίκες και τα κορίτσια.

Στεκόμαστε μαζί με την IRC και την IMC

Η International Rescue Committee (IRC) και η International Medical Corps (IMC) εργάζονται αυτή την στιγμή στην παροχή ουσιαστικής υποστήριξης σε γυναίκες και κορίτσια πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν βιώσει βία.
Δουλεύουν, επίσης, στενά με τις κοινότητες για την πρόληψη της βίας και την παροχή βασικών ικανοτήτων στις γυναίκες και τα κορίτσια με σκοπό την ενδυνάμωση τους. Λειτουργούμε χώρους για γυναίκες και κορίτσια σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, υποστήριξης και μάθησης ανάμεσα σε αυτές.

Ελάτε μαζί μας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για να μάθουμε περισσότερα για τις παγκόσμιες προσπάθειες για να σταματήσει η βία ενάντια στις γυναίκες και τα κορίτσια, στην Ελλάδα και όχι μόνο...

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε.

Οι ομάδες IRC, IMC και WE