Εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φίλιππος» Κλειδίου

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φίλιππος» Κλειδίου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με αυτό:

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ημέρα Κυριακή. Ώρα 4μ.μ. Φωταγώγηση δέντρου στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ο σύλλογος συμμετέχει με δικό του περίπτερο προσφέροντας παραδοσιακά εδέσματα και από τα μέλη του συλλόγου.

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ημέρα Κυριακή, ώρα 1μ.μ. Γιορτή Τσίπουρου - Άναμμα φωτιάς, στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Συνεργασία του συλλόγου με την Τοπική Κοινότητα Κλειδιού. Υπό τους ήχους της ορχήστρας του Γ. Καρατζιόβαλη.

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ημέρα Κυριακή, από το πρωί, ΡΟΥΓΚΑΤΣΙΑ! αρχίζοντας από την εκκλησία του χωριού μετά τη Θεία Λειτουργία. Αναβίωση του χριστουγεννιάτικου εθίμου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι χορευτές, εθελοντές και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με χορό και μουσικές θα επισκεφτεί όλα τα σπίτια του χωριού για τις καθιερωμένες ευχές!

04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ημέρα Τετάρτη. Συμμετοχή του συλλόγου, με το έθιμο «ΡΟΥΓΚΑΤΣΙΑ», στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΜΥΛΟΥ των ΞΩΤΙΚΩΝ, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ημέρα Παρασκευή, ώρα 6μ.μ. Ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάτη, με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Κλειδιού. Εισηγητής ο κ. Μπρουσκέλης Νικόλαος, Χειρουργός Ουρολόγος. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του συλλόγου.

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ημέρα Παρασκευή, ώρα 6μ.μ. Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, από εξειδικευμένη ομάδα Ιατρών, με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Κλειδιού. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του συλλόγου.

04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ημέρα Σάββατο, ώρα 8:30μ.μ. Ετήσιος χορός του συλλόγου και κοπή της βασιλόπιτας στην ταβέρνα "ΛΑΚΗΣ", στο Κλειδί Ημαθίας.