Η έκθεση ζωγραφικής "Το λίγο του Χρόνου" στο Βυζαντινό Μουσείο

Ο κυκλικός χρόνος της εναλλαγής των εποχών, ο ευθύγραμμος χρόνος, της κίνησης της ύπαρξης από το παρελθόν προς το μέλλον, ο ατέρμονος χρόνος της ιστορίας, οι προσωπικές στιγμές στις οποίες βιώνουμε ψήγματα του χρόνου, μέσα από την εικαστική ματιά της αρχαιολόγου, λογοτέχνη, ζωγράφου και στιχουργού Πολυξένης Αδάμ – Βελένη, παρουσιάζονται σ’ ένα χώρο που συνδέει το συλλογικό παρελθόν με το παρόν και το μέλλον – το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας.

Την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 19:30 εγκαινιάζεται στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας η περιοδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Το λίγο του Χρόνου» της Πολυξένης Αδάμ – Βελένη, Διευθύντριας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Την έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 28 Απριλίου, θα προλογίσουν η Αγγελική Κοτταρίδη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, και ο αρχιτέκτονας - εικαστικός Δημήτρης Κουκούδης.

Πληροφορίες: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, τηλ. 23310 92347, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.