970x250 symptoms

Στην Βέροια το συνέδριο του ΟΤΕ - Δωρεάν συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό - Όλο το πρόγραμμα

Στην Βέροια θα διοργανωθεί το ετήσιο συνέδριο των εργαζομένων ΟΤΕ. Η τελετή έναρξης θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου στον Χώρο Τεχνών στις 7μμ.και θα έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών.

Στην συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Χρήστος Μπαζούκης υπογράμμισεε ότι κάθε χρόνο επιλέγεται η πόλη που θα φιλοξενήσει το συνέδριο. Έτσι επιλέχθηκε η Βέροια για το 42ο συνέδριο. Φέτος το θέμα είναι ο αρχαίος πολιτισμός και Ελλάδα. Στα πλαίσια του συνεδρίου γίνονται και εκδηλώσεις. Στα πλαίσια του συνεδρίου θα γίνει μια ανοιχτή συναυλία, ελεύθερη στο κοινό με τον Παντελή Θαλασσινό. Αντί εισιτηρίου, μπορούν όσοι θέλουν να προσκομίσουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Στην Βέροια θα έρθουν 200-250 σύνεδροι του ΟΤΕ και θα ξεναγηθούν στο νομό.

Αναφερόμενος στα Πολιτιστικά Κέντρα των Εργαζομένων ΟΤΕ, ο κ. Μπαζούκης είναι ότι ξεκίνησαν την δεκαετία του 1950 και σήμερα φθάνουν τα 52.

Ο Νίκος Τσιούντας, εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη μετέφερε το μήνυμα του κ. Καλαϊτζίδη.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος και τόνισε ότι θα υπάρξει υποστήριξη στις εκδηλώσεις του συνεδρίου.

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΤΕ για την επιλογή τους να κάνουν το συνέδριο στην Βέροια και να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου

ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ

09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης στη Πόλη της Βέροιας από τους Ολυμπιονίκες αθλητές Βαβάτση Φωτεινή, Κελεσίδου Τασούλα και Υφαντίδου Σοφία για τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ

09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης στη Πόλη της Νάουσας από τους Ολυμπιονίκες αθλητές Βαβάτση Φωτεινή, Κελεσίδου Τασούλα και Υφαντίδου Σοφία για τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

09:00 -13:00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα συγκέντρωσης Προσωπικού ΟΤΕ στο ισόγειο του κτηρίου του ΟΤΕ στην Βικέλα 6 στην Βέροια

19:30 Ομιλία του καθηγητή Αστροφυσικής του ΑΠΘ Σειραδάκη Ιωάννη με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Η ανακάλυψη, η διερεύνηση, τα πρόσφατα εντυπωσιακά αποτελέσματα» στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ

08:30 Ξενάγηση Συνέδρων στον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, γευσιγνωσία στο οινοποιείο VAENI και επίσκεψη στο πάρκο Αγίου Νικολάου Νάουσας για γεύμα(προαιρετικό).

19:00 Έναρξη εργασιών του 42ου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ στον Χώρο Τεχνών Βέροιας (Παύλου Μελά 8).
Χαιρετισμοί διοργανωτών

Κήρυξη έναρξης εργασιών του Συνεδρίου από την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Κα Νικολέττου Χριστίνα

Ομιλία

Απόδοση του εθίμου «Γενίτσαροι και Μπούλες» από την χορευτική ομάδα του πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΥΡΣΟΣ» Νάουσας καθώς και παραδοσιακοί χοροί της περιοχής της Νάουσας.

Παρουσίαση μέρος του προγράμματος τους από την παιδική χορωδία του Ωδείου «Φίλιππος» Βέροιας με την μαέστρο Κα Νεφέλη Μπραβάκη.

22:00 Γεύμα Συνέδρων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ

08:30-13:30 Ξενάγηση των συνοδών των συνέδρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στο Βυζαντινό μουσείο, την Παλιά Μητρόπολη και την Παλιά Πόλη της Βέροιας.

09:00-11:30 1η μέρα εργασιών Συνεδρίου στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»

Ταυτοποίηση Συνέδρων

Έναρξη εργασιών-Εκλογή Προεδρείου-Χαιρετισμοί από εκπροσώπους της Διοίκησης ΟΤΕ, ΟΜΕ-ΟΤΕ, Σωματείων.
Διοικητικός Απολογισμός από την Πρόεδρο της ΠΕΕ Κα Χριστίνα Νικολέττου
Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία της ΠΕΕ Κον Κυριάκο Νικολαΐδη
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

11:30-12:00 coffee break

12:00-16:00 Τοποθετήσεις Συνέδρων

21:00 Μουσική εκδήλωση με τον Τραγουδοποιό Κον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του στο Πάρκο της Ελιάς. Προαιρετικά θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ
2η μέρα εργασιών συνεδρίου

09:00-11:30 Τοποθετήσεις συνέδρων

11:30-12:00 coffee break

12:00-14:00 Ψηφίσματα-Εκλογή Πόλης για το 43ο Συνέδριο ΠΕΕ ΟΤΕ, Εκλογή Πόλης για το 14ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, Εκλογή Πόλης για την 9η Χορωδιακή Συνάντηση.

14:00-16:00 Εκλογές για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΕ ΟΤΕ

21:00 Αποχαιρετιστήριο γεύμα Συνέδρων

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ

Αναχώρηση Συνέδρων