Πραγματοποιήθηκε η μουσικοθεατρική εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Άπορού Παιδιού Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του πραγματοποίησε ο Όμιλος Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ομίλου, Χρύσα Λαμπροπούλου.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ομίλου Ευαγγελία Γουτσίκα, η οποία αναφέρθηκε στο έργο που προσφέρει στα άπορα παιδιά ο Όμιλος και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρικό δρώμενο από την Θεατρική Ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας Μαρία Παπαδοπούλου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» τραγούδησε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Κολοκοτρώνη και σε ενορχήστρωση Ειρήνης Κουρκούλη.

Ενδεικτικά ακούστηκαν: Στην αρχή του τραγουδιού, Βασιλική, Χαράματα η ώρα τρεις, Κόκκινα χείλη φίλησα, Ανάθεμά σε, Ήταν μια φορά, Όμορφη Θεσσαλονίκη, Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά του Ομίλου.

Παρευρέθηκε στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, η πρόεδρος Μ. Ψωμιάδου και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας, η εκπρόσωπος του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδη Α. Ανανιάδου, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα Ο. Σουγιουτζή κ.α.