Την βασιλόπιτα έκοψε η Μεικτή Χορωδία ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

Την Τρίτη το απόγευμα, έκοψε την βασιλόπιτα του νέου έτους, η Μεικτή Χορωδία ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

Η χορωδία που λειτουργεί εδώ και 18 χρόνια με κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα έκοψε την βασιλόπιτα στο Φουαγιέ της Στέγης στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον ΚΟΙΣΠΕ Δεσμό.

Στην κοπή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΠΑ Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

Η μαέστρος Δήμητρα Ζησέκα έκανε τον απολογισμό του προηγούμενου έτους αναφερόμενη στο 1ο διήμερο  χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε πέρσι η ΚΕΠΑ και η χορωδία καθώς και στα δύο φεστιβάλ που συμμετείχε η χορωδία και στις συναυλίες μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις 5 εμφανίσεις της χορωδίας από το Σεπτέμβριο μέχρι τον τέλος του 2019 δίνοντας έμφαση στο φεστιβάλ της Νάουσας και στην Χριστουγεννιάτικη χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε η χορωδία αρχές Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια έθεσε τους στόχους  για το 2020 με βασικό στόχο την διοργάνωση του 2ου  Τριήμερου για φέτος Χορωδιακού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 6,7,και 8 Μαρτίου. Επίσης ευχαρίστησε την γραμματεία της ΚΕΠΑ, τους τεχνικούς και την υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση των στόχων της χορωδίας, εξηγώντας ότι πίσω από κάθε αποτέλεσμα που φτάνει στο κοινό υπάρχει η συνεργασία και η προσπάθεια πολλών ανθρώπων

Ο πρόεδρος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που έχει η χορωδία στην πολιτιστική ζωή της Βέροιας  καθώς και στην συμβολή της χορωδίας στην προβολή και εξωστρέφεια της πόλης. Ανέφερε ότι η  ΚΕΠΑ στηρίζει το τμήμα της χορωδίας και θα συνεχίσει δυναμικά να στηρίζει τις προτάσεις και το τμήμα και στο μέλλον.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας , στιγμές χαλάρωσης, τραγούδι και πολλά χαμόγελα.