Εγκαινιάστηκε έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στη γυναίκα (φωτογραφίες, βίντεο)

Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας με τίτλο «Μια Φορά κι ένα καιρό ήταν η γυναίκα», εγκαινιάστηκε έκθεση φωτογραφίας με θέμα την γυναίκα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στην κατάμεστη αίθουσα του Φουαγιέ της Στέγης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις δράσεις, που έχουν διοργανώσει ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας και τον «Έρασμο», με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας που τιμάται στις 8 Μαρτίου.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα της Φωτογραφικής Ομάδας Βέροιας «Αντίθεσις» και της Ειδικότητας Τέχνης Φωτογραφίας του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας.

Οι δημιουργοί της Φωτογραφικής Ομάδας που συμμετέχουν είναι οι εξής:

Ντίνος Γεωργάκης, Σίμος Καραγαβριηλίδης, Γιάννης Καραμήτρος, Χάρης Κουρουζίδης, Μαρίνα Ορφανίδου, Αντώνης Στεφανόπουλος, Νίκη Τριανταφυλλίδου, Κατερίνα Τσακελίδου

Οι σπουδαστές της Ειδικότητας Τέχνης Φωτογραφίας του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας που συμμετέχουν είναι οι εξής:

Μαρία Μιχαηλίδου, Νικολέττα Παπαρουσοπούλου, Μαρία Ζλατάνη, Βικτώρια Μπαζάκα, Νίκος Θωμαΐδης, Αφροδίτη Γιοβανοπούλου και η δασκάλα Ζωή Δαλαΐνα. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα Τόπη, η οποία ενημέρωσε για τις δράσεις που περιλαμβάνει η θεματική εβδομάδα.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με έντεχνα τραγούδια, από το συγκρότημα «Χωρίς Μπούσουλα» (Μαέστρος: Γιάννης Κασερόπουλος, Καθηγήτρια Μουσικής: Χριστίνα Παντελίδου, Μαέστρος: Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Κρουστά: Κώστας Ρίζος).

View this gallery on Flickr