Ο Παύλος Σαρημιχαηλίδης νέος πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Την Κυριακή 18-01-2015, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Προηγήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Μπαγανάς, στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογή του προεδρείου της Γ.Σ., όπου πρόεδρος ανέλαβε ο Λάζαρος Ζευγαρόπουλος και γραμματέας η Καλλιόπη Μελικιώτη, οι οποίοι διατήρησαν τη διαδικασία σε υψηλό επίπεδο και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων.

Στη συνέχεια της ημερήσιας διάταξης παρουσιάστηκε και με την βοήθεια προβολικού στην οθόνη προβολής, το έργο της διετίας 2013 – 2014, όπου όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. με την σειρά της κατανομής αξιωμάτων και η εκπρόσωπος των νέων, προέβησαν στον διοικητικό απολογισμό. Στη συνέχεια και μετά την κατάθεση του προγραμματισμού, έγινε ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός από την Ταμία και η Εξελεγκτική Επιτροπή ανέγνωσε την έκθεση της. Κατόπιν άνοιξε η κατάσταση των ομιλητών όπου έγιναν οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις των μελών και τέλος η έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για ανάδειξη του νέου Δ.Σ., όπου ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Ασβεστάς Βασίλης, μαζί με τα μέλη κ. Αθανασάκη Νεκταρία και Φωστηροπούλου Ηρακλεία, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκλογική διαδικασία.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Χαράλαμπος Καπουρτίδης, Σπύρος Θεοδωρίδης, Αρχιμήδης Ιντζεβίδης, Τουμπουλίδης Νικόλαος, Παύλος Σαρημιχαηλίδης, Φιλοκτήμων Φωτιάδης, Στολτίδης Ηλίας, Χατζίδη Αικετερίνη, Ουζουνίδου Μόρφω και ως αναπληρωματικά μέλη οι, Παπαδοπούλου Ελένη, Τσανακτσίδης Δημοσθένης, Τογκουσίδου Ευαγγελία, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Πέτρος, Καραγεωργίου Χρήστος.

Ως τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Φωστηροπούλου Δέσποινα, Ιντζεβίδου Ελένη, Μωυσίδου Αντωνία και αναπληρωματικά ο Παλασίδης Κυριάκος και Αναστασιάδης Αναστάσιος.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. όπου έγινε η κατανομή των αξιωμάτων, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, έχει ως εξής:

Πρόεδρος Σαρημιχαηλίδης Παύλος του Ελευθερίου
Α' Αντιπρόεδρος Ιντζεβίδης Αρχιμήδης του Χαραλάμπους,
Β' Αντιπρόεδρος Φωτιάδης Φιλοκτήμων του Γεωργίου,
Γ. Γραμματέας Τουμπουλίδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου,
Ταμίας Στολτίδης Ηλίας του Παναγιώτη,
Εφ. Δημ. Σχέσεων Καπουρτίδης Χαράλαμπος του Κων/νου,
Εφ. Περιουσίας Ουζουνίδου Μόρφω του Γεωργίου,
Εφ. Εκδηλώσεων Χατζίδη Αικατερίνη του Κων/νου,
Εφ. Τμημάτων Θεοδωρίδης Σπυρίδων του Γεωργίου

Το νέο Δ.Σ. του τμήματος Νέων μετά την έγκριση του από τη Γ.Σ., έχει ως εξής:

Πρόεδρος Ιντζεβίδου Παρθένα
Α΄ Αντιπρόεδρος Μελικιώτη Καλλιόπη
Β΄ Αντιπρόεδρος Κρεμλίδης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας Ρουκάς Γεώργιος
Ταμίας Φωστηροπούλου Δέσποινα
6. Έφορος Δημ. Σχέσεων Δεμερτζίδου Μαρία
7. Έφορος Περιουσίας Ιωσηφίδου Δήμητρα
8. Έφορος Εκδηλώσεων Θεοδωρίδου Ελισάβετ
9. Έφορος Τμημάτων Κιατικίδου Ελπίδα