Ο Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος Χαρίεσσας ευχαριστεί

xariesa xoreft

Ο Μορφωτικός χορευτικός σύλλογος Χαρίεσσας Άγιος Δημήτριος για 20η συνεχή χρονιά εν όψη της πανήγυρης της Ζωοδόχου Πηγής παρουσίασε τα δύο τμήματα του Συλλόγου το μικρό και το μεσαίο .

"Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ.Νίκο Κουτσογίαννη για την παρουσία του και για την προσφορά του ξύλινου περιπτέρου στον σύλλογο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την πώληση των εικόνων τις οποίες κατασκεύασαν με μεράκι τα παιδία του συλλόγου και για την παρουσίαση παλαιών φωτογραφιών.

Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη κ.Καλαϊτζίδη για τις θερμές ευχές ,όπως επίσης και τους αντιδημάρχους κ.Δάγγα ,κ.Μάντσιο και τους δημοτικούς συμβούλους κ.Τζουβάρα ,κ.Σέπκα ,κ.Μαλάκη τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χαρίεσσας κ. Σιδηρόπουλο οι οποίοι επισκέφτηκαν το περίπτερο και ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια του συλλόγου .Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρά την οικονομική κρίση που βιώνουμε στήριξε οικονομικά τον σύλλογο καθώς επίσης και τους γονείς των παιδιών για την συμβολή τους. Η Παναγία να επισκιάζει όλων τον κόσμο με την Χάρη της" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.