Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί

eidiko pasxalino

Οι μαθητές ,οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας θέλουν να ευχαριστήσουν όλες και όλους που επισκέφτηκαν το 2Ο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην αυλή του σχολείου και μπροστά στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας , γνώρισαν τις κατασκευές και αγόρασαν πολλές από αυτές.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν: "Ήταν για μας μια ακόμη όμορφη εμπειρία , όπου γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικοί, συνεργαστήκαμε και με πολύ κέφι, μεράκι και διάθεση καταφέραμε να φτιάξουμε όμορφες κατασκευές που κατά γενική ομολογία όσων επισκέφτηκαν το παζάρι μας ήταν πολύ καλές .

Η διαδικασία της προετοιμασίας του φετινού παζαριού είχε και ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές. Στιγμές απλόχερης αγάπης και μεγάλης αλληλεγγύης .

Συγκινηθήκαμε και χαρήκαμε με τη διάθεση και την προσφορά των μαθητών/τριών της ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας που με τη βοήθεια της δασκάλας τους αγόρασαν και κατασκεύασαν λαμπάδες για το παζάρι μας .

Γνωριστήκαμε και νιώσαμε την αγάπη από μέλη της «ΕΣΤΙΑΣ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ» της Αλεξάνδρειας που ετοίμασαν για το παζάρι μας γλυκά κουταλιού , μαρμελάδες , διακοσμητικά κ.α.

Χαρήκαμε με την επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λαογραφικού Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «Ο ΠΟΝΤΟΣ» που μας πρόσφεραν λαμπάδες για το παζάρι μας και 2 καρέκλες για ανάπηρους.

Για άλλη μια φορά νιώσαμε την αγάπη και την αλληλεγγύη από το ζωγράφο της πόλης μας Χατζόπουλο Διονύση που πρόσφερε έναν πίνακα για το παζάρι .

Επίσης έναν πίνακα πρόσφερε και η ζωγράφος από τη Βέροια Μανουσαρίδου Ελένη και χαρήκαμε για τη γνωριμία μας.

Πάντα νιώθουμε κοντά μας τους Μύλους Καρανίκα στην Αλεξάνδρεια που για άλλη μια φορά μας στήριξαν με πραγματική αγάπη και μας έδωσαν το αλεύρι για να παρασκευαστούν τραχανάς, χυλοπίτες, κ.α. για το παζάρι .

Την αγάπη της και τη στήριξή της στην προσπάθειά μας έδειξε η Παπαδοπούλου Παναγιώτα από τα Παλατίτσια που πρόσφερε για το παζάρι μας διακοσμητικά χειροποίητα αυγά ,βραχιόλια και υλικά για κατασκευές.

Νιώσαμε πολύ όμορφα και μας ευχαρίστησε η διάθεση συναδέλφων/ισσών που έχουν εργαστεί στο σχολείο μας αλλά φέτος εργάζονται σε άλλα σχολεία και οι οποίες αφιέρωσαν αρκετό χρόνο, προσωπικό και οικογενειακό , ώστε να ετοιμάσουν για το παζάρι μας πολλές κατασκευές .

Αυτή τους η διάθεση και προσφορά είναι και ένα μικρό δείγμα για τις σχέσεις που αναπτύσσονται στο σχολείο μας και συγχρόνως τονίζει την ομαδικότητα μέσα στην οποία λειτουργούμε στην καθημερινή σχολική δραστηριότητα.

Τους/τις ευχαριστούμε πολύ και πάντοτε τους/τις νιώθουμε μέλη του σχολείου μας.

Για άλλη μια χρονιά ο Μελισσοκόμος Κ. Μίλτος Εσκιόγλου έστησε τη στέγη (τέντα ) για το ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μπροστά στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας .

ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ τις/τους ευχαριστούμε και τους/τις ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με υγεία και χαρά".