Ταβερνείο «Τέσσερις Εποχές»: Άνοιξη με νέο μενού αλλά πάντα ίδια σταθερή αξία!

Στο ταβερνείο «Τέσσερις Εποχές» δεν επαναπαύονται ποτέ. Οι πάντα πρωτοπόροι Νίκος Γκότσης και Βασίλης Λαφάρας μαζί με τον ταλαντούχο σεφ Γιώργο Βεγιάζη, δημιούργησαν το νέο καλοκαιρινό μενού με πολύ φαντασία, που πραγματικά πέρα από την υπέροχη γεύση των πιάτων, πρώτα «χορταίνει» το μάτι.

{globalflash.gallery 38}

  • Πουγκάκι τορτίγιας με πατάτα, καπνιστό μοσχάρι και κρέμα philadelfia
  • Ρολάκι χοιρινού με σπανάκι, τοματίνια, καπνιστό τυρί Μετσόβου και σαλάτα με babyρόκα
  • Χωριάτικη σαλάτα 4 εποχών, με κριθαροκουλούρα, ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμύδι ξερό και φρέσκο, πράσινη πιπεριά, ελιά, κάπαρη και ξινομυζήθρα
  • Τραγανές φλογέρες με τυρί φέτα, λιαστή ντομάτα και φρέσκο δυόσμο
  • Ψαρονέφρι στη σχάρα με κολοκυθάκι και χαλούμι συνοδεία από λάδι κρεμμυδιού
  • Μπιφτεκάκια κοτόπουλου με πουρέ μελιτζάνας και παρμεζάνας
  • Σαλάτα δροσάτη με γαλλικό μαρούλι, τρίχρωμες πιπεριές, φρέσκο κρεμμυδάκι, chips τορτίγιας, dressing με γλυκό σιναπόσπορο και προσούτο
Ταβερνείο «Τέσσερις Εποχές»
Άλσος Αγίου Νικολάου, Νάουσα
Τηλ.: 2332026221