Χριστουγεννιάτικη φύλαξη παιδιών στον «Μικρό Πρίγκηπα»

 

Ο «Πρίγκηπας», μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην φύλαξη-δημιουργική απασχόληση, ξεκινάει ένα νέο εορταστικό πρόγραμμα φύλαξης παιδιών από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία. Η Χριστουγεννιάτικη φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ. (τα οποία περιλαμβάνουν: χειροτεχνίες -ομαδικές, ατομικές-, ομαδικά παιχνίδια, χορό-τραγούδι, ζαχαροπλαστική και πολλές εκπλήξεις), με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια). Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, λουκουμάδες, ντόνατς, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά. Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hot dog ή τοστ με χυμό και φρούτο.

Το νέο εορταστικό πρόγραμμα της φύλαξης παρουσιάζεται παρακάτω αναλυτικά:

23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ»

Χρησιμοποιώντας φελιζόλ, γλωσσοπίεστρα, δαχτυλομπογιές, χρυσόσκονη και χαντρούλες φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες μπάλες και χιονονιφάδες!!

24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Κατασκευάζουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες και γράφουμε τις ευχές μας!! Ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ψέλνουμε τα κάλαντα!!

28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΛΑΤΟ ΑΠΟ ΡΟΛΟ ΥΓΕΙΑΣ»

Χρησιμοποιώντας ρολά υγείας, χαρτόνια, δαχτυλομπογιές και χάντρες κατασκευάζουμε αστεία χριστουγεννιάτικα έλατα!!

29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : «Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΛΕΙΦΙΝΤΖΟΥΡΙΑ»

Μμμμμ μα πόσο νόστιμη η μυτούλα του Ρούντολφ!!

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΡΟΛΟ ΥΓΕΙΑΣ»

Χρησιμοποιώντας ρολά υγείας, χαρτόνια, γκοφρέ χαρτί και δαχτυλομπογιές κατασκευάζουμε Άγιους Βασίληδες!!

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ»

Το ξωτικό του Αη Βασίλη επισκέπτεται τον Μικρό Πρίγκηπα για να γνωρίσει τα πριγκηπάκια μας, να παίξει και να χορέψει μαζί τους και φυσικά να τους μοιράσει ΔΩΡΑ!!

4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ»

Μεταμορφωνόμαστε σε ζαχαροπλάστες και δημιουργούμε!!

5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Χορεύουμε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, τραγουδάμε, παίζουμε και ζωγραφίζουμε!!

“Στόχος μας είναι το παιδί να απασχοληθεί δημιουργικά, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά σε  ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον, όπου θα έχει την δυνατότητα να παίξει, να χορέψει και να κοινωνικοποιηθεί. Σε ένα χώρο όπου το παιδί σας θα μπορεί άφοβα να ζωγραφίσει με νερομπογιές και μαρκαδόρους. Για τον λόγο αυτό έχουμε με αγάπη δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που θεωρούμε πως καλύπτει τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο «Πρίγκηπας» φροντίζει για εσάς και τους μικρούς του φίλους και σας περιμένει να περάσουμε μαζί όμορφα και διασκεδαστικά και αυτά τα Χριστούγεννα!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 2331060703”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο «Μικρός Πρίγκηπα».

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ  │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
23310 60703