Μικρός Πρίγκηπας: Προϊόντα σε αναμονή για τον σύλλογο Μ.Α.μ.Α.

Ο "Μικρός Πρίγκηπας" συμμετέχει στη δράση "Προϊόντα σε αναμονή".

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Πως λειτουργεί;

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του ή οικογένεια που έχει οικονομικές δυσκολίες ή σύλλογο αγοράζει ένα έξτρα προϊόν, το οποίο καταγράφεται σε ειδικό πίνακα ή βιβλίο. Δηλαδή όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε προϊόν του καταλόγου (καφέ, τόστ, κρουασάν, είσοδο στον παιδότοπο) και να το θέσουν «Σε αναμονή».

Το πόσο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από τα προϊόντα που θα τεθούν «Σε αναμονή» από 1 Μαρτίου έως 31 Μαΐου θα δοθεί στο νεοσύστατο σύλλογο «Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό – Μ.Α.μ.Α.» με έδρα την Βέροια.

 Σας παροτρύνουμε για ακόμα μία φορά να ευαισθητοποιηθείτε από αυτή τη δράση και να τη στηρίξετε!!

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό – Μ.Α.μ.Α.

Πρόκειται για ένα σύλλογο γονέων ,κηδεμόνων και φίλων ατόμων στο φάσμα του αυτισμού. Έχει έδρα τη Βέροια και έχει σκοπό την εκπροσώπηση των ατόμων ολόκληρου του αυτιστικού φάσματος σε όλες τις μορφές του (χαμηλή, μέση, υψηλή λειτουργικότητα /Σύνδρομο Asperger), την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και των συμφερόντων τους ,την υποστήριξη και τη συμπαράσταση στα άτομα αυτά και στις οικογένειές τους.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η δημιουργία ενός Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης, η δημιουργία κέντρου διημέρευσης και στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης κατάλληλης για άτομα στο φάσμα του αυτισμού σε οποιαδήποτε μορφή.

Αυτή τη στιγμή ο νεοσύστατος σύλλογος έχει δημιουργήσει ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με αυτισμό σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων του σχολείου ειδικής αγωγής Βέροιας στο χώρο του ειδικού σχολείου Βέροιας και λειτουργεί κάθε Σάββατο πρωί με την αμέριστη βοήθεια εθελοντών και εθελοντριών.