Χριστούγεννα στον «Μικρό Πρίγκηπα» - Αναλυτικό εορταστικό πρόγραμμα

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη περίοδο των εορτών ξεκίνησε. Ο «Μικρός Πρίγκηπας» φόρεσε τα γιορτινά του όντας έτοιμος να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και σας παρουσιάζει το εορταστικό του πρόγραμμα:

- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ: Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον «Μικρό Πρίγκηπα» χριστουγεννιάτικο bazaar χειροποίητων κοσμημάτων της Μαρίας Ιορδανίδου στις 18:00μ.μ

- ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ-ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΧΩΡΙΣ ¨ΝΙΚΗΤΕΣ¨ Ή ¨ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ¨»
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 11:00π.μ θα πραγματοποιηθεί στην νέα μας αίθουσα μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την ενσυναίσθηση. Τι είναι και τι δεν είναι ενσυναίσθηση. Γιατί πρέπει να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας με βάση την ενσυναίσθηση; Παραδείγματα από την καθημερινότητα ενός γονιού με και χωρίς ενσυναίσθηση. Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, δηλώστε συμμετοχή είτε μέσω facebook είτε τηλεφωνικώς στο 2331060703.

- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ: Από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η χριστουγεννιάτικη φύλαξη στον παιδότοπο μας.

- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Κάθε μέρα από τις 11:00 έως τη 13:00 θα πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια τα οποία θα περιλαμβάνουν: χειροτεχνίες (ομαδικές, ατομικές), ομαδικά παιχνίδια, χορό-τραγούδι, ζαχαροπλαστική και πολλές εκπλήξεις.

- ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟΥ: Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 1 Ιανουαρίου μαζί με το καφεδάκι σας θα σας σερβίρουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα!!

- ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ: Από τις «Δημιουργίες Κατερίνα».
Στον παιδότοπό μας θα μπορέσετε να βρείτε τα χειροποίητα κοσμήματα από τις «Δημιουργίες Κατερίνα» στις 21-22-23 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 15:00 και από τις 17:00 έως τις 23:00!

 

- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ»: Στις 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρωτοχρονιατική μας εορτή όπου ο αγαπημένος όλων Άγιος Βασίλης θα επισκεφτεί τον παιδότοπό μας μαζί με το Αρχιξωτικό του (στο ρόλο του αρχιξωτικού ο καταπληκτικός “TIMOLEON TIRAMOLAS”) και το ξωτικό των χριστουγέννων!! Χορός, παιχνίδι, αστείοι διαγωνισμοί, μαγικά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους στην γορτή μας!!!

- ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ: Στην πρωτοχρονιάτική μας εορτή θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για πολλά και μοναδικά δώρα όπως ένα tablet, επιτραπέζια και πολλά άλλα μοναδικά δώρα.

- «Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ»-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ: Στον παιδότοπό μας μπορείτε να βρείτε τα «αγγελάκια» του συλλόγου Μ.Α.μ.Α!!! Αγοράζοντας ένα «αγγελάκι» αξίας 2ευρώ ενισχύεται τον σύλλογο Μ.Αμ.Α Βέροιας (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό), ο οποίος βοηθάει όσα παιδιά βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και τις οικογένειες αυτών. Όσα παιδάκια θέλουν, μπορούν να φέρουν το μοναδικό αυτό αγγελούδι τους για να στολίσουν την πλατεία του Δημαρχείου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 17:30μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όμορφα και διασκεδαστικά και αυτές τις γιορτές !!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
23310 60703
www.pliroforiodotis.gr/little-prince