Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας συνομιλεί με την …Jazz

«Γύρω από την Τζαζ» είναι ο τίτλος της ποιοτικής συναυλίας που ετοιμάζει το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων της Εστίας Μουσών και πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον κοινού το Σάββατο 14 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας ώρα 8.15μμ.

Πρόκειται για μια πολυποίκιλη μουσική περιήγηση επάνω στις κύριες εκφράσεις και εκδοχές της τζαζ, με αναφορές στην μπλουζ, τα νέγρικα γκόσπελς, τη ραγκ , το σουίνγκ και άλλες μορφές, όπως αρχικά εκφράστηκαν ή μετεξελίχθηκαν στην πορεία του χρόνου.

Συμπορευτές σε αυτό το μουσικό ταξίδι η χορωδία και ορχήστρα νέων του ΔΩΝ, η ορχήστρα μοντέρνας μουσικής κατεύθυνσης του ΔΩΝ, η Χορωδία Canto A Tempo (συλλόγου γονέων ΕΜ), καθηγητές, σπουδαστές, συνεργάτες και απόφοιτοι του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας.

Προπώληση εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 9 Μαΐου στη γραμματεία της Εστίας Μουσών τις καθημερινές και σε ώρες λειτουργίας γραφείου.
Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Μήνας δωρεάν γνωριμίας με τα μουσικά όργανα στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

Από τις 22 Μαΐου και για ένα μήνα το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας δίνει την ευκαιρία σε όσους νέους και νέες σκέφτονται στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσουν την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, να λάβουν δωρεάν αυτά τα πρώτα μαθήματα γνωριμίας με το όργανο της αρεσκείας τους. Προσφέρονται μαθήματα από καταξιωμένους καθηγητές στα παρακάτω όργανα: φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρα, τσέλο, βιολί, κιθάρα, πιάνο (κλασικό και τζαζ), ντραμς, ηλεκτρικό μπάσο και βυζαντινή μουσική.