Βέροια: Τρίωρη μουσική απόλαυση με Σωκράτη Μάλαμα στο Άλσος (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα άνοιξε η αυλαία των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ Βέροιας στο Θέατρο Άλσους. Ο αγαπημένος στο Ελληνικό κοινό καλλιτέχνης, για περισσότερες από τρεις ώρες, χάρισε μια μοναδική βραδιά στο κοινό της Βέροιας ερμηνεύοντας έντεχνα και λαϊκά τραγούδια.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, απλός και προσιτός, επέτρεψε στο νεανικό κοινό να ανέβει στην πίστα και να παρακολουθήσει τις ερμηνείες του από απόσταση…αναπνοής. Ακόμη κι όταν μια νεαρή θαυμάστρια, σηκώθηκε και τον φίλησε, δέχθηκε χαριτολογώντας την εκδήλωση θαυμασμού. «Φιλιά δεχόμαστε, κλοτσιές όχι».

malamas1

Όσον αφορά το πρόγραμμα, όσο περνούσε η ώρα, τόσο ο Σωκράτης Μάλαμας ανέβαζε την απόδοσή του και μαζί την διάθεση του κοινού. Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής διατήρησε σε όλη την συναυλία την επαφή και την επικοινωνία με το κοινό, ικανοποιώντας ακόμη και παραγγελιές του.

malamas2

Ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους φίλους του κορυφαίους μουσικούς έκανε μια στάση στην Βέροια και παρουσίασε μια από τις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται το φετινό καλοκαίρι και το κοινό γέμισε το Θέατρο Άλσους και ανταποκρίθηκε από την πρώτη νότα και τραγούδησε όλα τα τραγούδια του με το ίδιο πάθος από την αρχή ως το τέλος.

malamas3

Μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα ήταν οι:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου/ κιθάρα

malamas4