Ενθουσίασε το κοινό με τα «Ανείπωτα» ο Γιάννης Κότσιρας (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε την νέα του δουλειά με τίτλο «Ανείπωτα», την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών Βέροιας.

Πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές του Νομού, αλλά κι από γειτονικούς, κατέκλισαν την αίθουσα για να απολαύσουν τον αγαπητό ερμηνευτή.

Ο Γιάννης Κότσιρας αφού παρουσίασε τους εξαιρετικούς μουσικούς που τον πλαισίωσαν, μίλησε για τα τραγούδια και τους μουσικούς - συνθέτες. Ερμήνευσε τραγούδια που δεν έχει πει ποτέ του, τραγούδια του που άφηνε έξω από το πρόγραμμά του και τραγούδια που δεν παίζονται πια από το ραδιόφωνο, όμως κατέχουν μία σημαντική θέση στην ψυχή του.

Στο δεύτερο μέρος ο σπουδαίος ερμηνευτής με την μελωδική φωνή του ερμήνευσε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, μεγάλων δημιουργών, όπως των Άκη Πάνου, Δήμου Μούτση, Σωτηρίας Μπέλλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μίμη Πλέσσα, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Απόστολου Καλδάρα και άλλων συνθετών.

Μετά από ζητωκραυγές και δυνατά χειροκροτήματα ο Γιάννης Κότσιρας βγήκε ξανά στην σκηνή, τραγουδώντας με το κοινό γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια. Το πρόγραμμα έκλεισε με την «Μπαλάντα του γέρου» που την αφιέρωσε στον Τζίμη Πανούση.

Οι μουσικοί που ήταν μαζί του:

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα

Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα

Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο

Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι

Κώστας Μιχαλός: κιθάρα

Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν.

Τον ήχο επιμελήθηκε ο Λάμπρος Μπούνας και ο Στρατής Καραδημητράκης.

{jlex}flickr:72157689580495932{/jlex}