Live audiovisual show στο Prismatique Project στην Βέροια

Το prismatique project θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τους KappaDee (Flexional) και Nikola Drizi (MinimalicQuantum visual label) για ενα live audiovisual show, με μουσικες μεταξύ Hip Hop, Swing, Trip Hop, Drum n bass, Jungle και Dubwise ρυθμών. Με συμμετοχη live mc.

Live on decks : KappaDee (Flexional)
Live Visuals : Nikola Drizi (MinimalicQuantum visual label)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 10μμ, στον χώρο του Prismatique Project (Πιερίων 3, δίπλα στα χρώματα - σιδηρικά Τσαμήτρος).

KappaDee
Είναι το 2010 όπου το δίδυμο των beatmaker KappaDee και DJ Eugene αποφασίζουν να δημιουργήσουν το μουσικό σχήμα Flexional.
Ένα αμάγαλμα μεταξύ Hip Hop, Swing, Trip Hop, και Dubwise ρυθμών, ενα mix ατόφιων μουσικών παραγωγών σε συνδιασμό με scratch, ζωντανά κρουστά και ιχους παραδοσιακών ανατολίτικων και δυτικών οργάνων.
Από το 2011 εως σήμερα, παίζουν την μουσική τους σαν δίδυμο DJ ή σαν μονάδες, ορχιστρώνωντας ζωντανές εκτελέσεις σαν μπάντα, σε συνδιασμό με τραγουδιστές, MC's, κρουστά και άλλα μουσικά όργανα ανάλογα με την περίσταση. Σαν δίδυμο έως σήμερα έχουν κυκλοφορίσει τους εξής δίσκους: Eating Screws, The One To Blame, Rudebwoy Saga, A Rub A Dub Story, Ordinary People και πιο πρόσφατα το LP με τίτλο Manifest.

"Κάθε δίσκος, μας βοηθάει να εξερευνούμε νέες πτυχές των εαυτών μας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες διαμέσω μουσικών πειραματισμών, ανακαλύπτοντας νέους δρόμους και ικανότητες, μεταθέτοντας κάθε φορά τα όριά μας." [KappaDee]

MinimalicQuantum
Ξεκινώντας με τα πρωτα live visuals show το 2010 ο Νικόλας Δρίζης , κατάφερε να γίνει το 2011, ο mastermind των visuals και stage design gια το φεστιβαλ REWORKS και γενικότερα σε συνεργασια με την ομάδα των ΝΟΝ.

Μέσα από τις Live εμφανίσεις του, έφερε την τεχνική του projection mapping live on stage,και με το ιδιαιτερο προσωπικο του στυλ στα Visuals καταφερε να προσαρμόσει το κοινο στην θεα μιας audiovisual παραγωγης.
Χαρακτηριστικό του live show του ειναι , τα γραμμικα σχεδια, και χρωματισμούς δημιουργωντας τα ζωντανα εκεινη την στιγμη σε αμεση συχνοτητα με την μουσικη.

Απο το 2010 με την 1η του εμφανιση σαν μερος του σχηματος 9WEST με την πρωτη τους εμφανιση στο φεστιβαλ REWORKS.Εκτοτε γεννηθηκε και η σχεση του με τους ΝΟΝ.

Μεχρι σημερα εχει συνεργαστει σχεδον με ολες τις ομαδες της Θεσσαλονικης, (NON, RISING LOTUS, ARTisHARD, SYNTHETIC, LUBEN, BE UNCENSORED, ARCHAIC, SHIFT DIGITAL audio and many more) και σε διαφορες εκδηλωσεις της πολης με projection mapping projects οπως (BLE bakery Xmas magic, SANI festival 25 years, Attica mall St. Valentine, ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2016, TEDx Thessaloniki 2014, workshop TEDx UOM, 7ply project and more).

Tα live shows του αμετρητα με πολλους καλλιτεχνες οπως (Richie Hawtin / Ali Demirel, Laurent Garnier, Holden, Miss Kittin, Josh Wink, Ben Klock, Marcel Dettman, Nina Kraviz, DOP, Sasha, Nick Warren, Maceo Plex, Black Coffe, Tini, Kiasmos, Gus Gus ...+many more)
Απο το 2016 και μετα αποφασιζει και κανει το ονομα του visual label, να προστεθουν ακομα 2 μελη, και απο τοτε η MinimalicQuantum visual label καλυπτει αρκετα περισσοτερες εκδηλωσεις και live shows).

When sounds become the motivation for life then YOU have to present it in a visually ARTistic way.’
Nikolas drizis (MinimalicQuantum visual label)

https://www.facebook.com/Flexionalmusic/

https://www.facebook.com/MinimalicQuantum/

https://www.facebook.com/kappadeemusic/