Ο Δημήτρης Μπάσης στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας

Ο Δημήτρης Μπάσης για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας διοργανώνει τον ετήσιο χορό της και προσκαλεί όλα τα μέλη και όλους τους φίλους της , αλλά και όσους αγαπούν την καλή μουσική, σε μια ξεχωριστή βραδιά με έναν ιδιαίτερο ερμηνευτή.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ετοίμασε και φέτος ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά που θα μας ταξιδέψουν, σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής μέσα από το πρίσμα της μοναδικής φωνής του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ένα Λεπτό» σε μία ανατρεπτική συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα! Το τραγούδι αυτό σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νικόλα Μαυρέση, κατέκτησε τα ελληνικά ραδιοφωνικά charts και γνώρισε τεράστια επιτυχία από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πιο ανανεωμένος από ποτέ αλλά πάντα με το ήθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνουν σε όλη την μουσική του πορεία, ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται για να μας διασκεδάσει και για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Την Παρασκευή 14/02 ο Δημήτρης Μπάσης μαζί με τη Χριστιάνα Γαλιάτσου μας υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Μαζί του οι μουσικοί:

Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης

Κιθάρα: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς

Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής

Μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης

Μέρος: Αλεξάνδρειο Μέλαθρον

Ημερομηνία: 14/02/2020

Ώρα προσέλευσης : 22.00

Ώρα έναρξης: 23.00

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

Προπώληση: Βέροια Χώρος Τεχνών 2331078100 Κατάστημα Γερμανός Ουζερί Στάσου Μύγδαλα

Νάουσα Κατάστημα Υποδημάτων Dejavu

Αλεξάνδρεια Κατάστημα Γερμανός

Πληροφορίες – Κρατήσεις 6983455632