«Ο γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος … πάει διακοπές» στην Αλεξάνδρεια στις 24 Ιουλίου

 

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 και έπειτα από την τελευταία μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση "Τα Τρία Γουρουνάκια", σας παρουσιάζει για ακόμη μια φορά μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας φίλων και στις μνήμες των μεγαλύτερων.

Ο Γάιδαρος ο Μένιος μια ιστορία που εξυμνεί με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού. Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου, με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό! Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που….

«Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο Παραχαίδεμένος » σε μια σπιρτόζικη διασκευή με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα. Μια κωμική θεατρική απόδοση του παραμυθιού που, φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα πιστή στα ουσιώδη νοήματα του συγγραφέα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα ευφάνταστα κοστούμια θα σας ταξιδέψουν με μαγικό τρόπο στην εξέλιξη του παραμυθιού.

Η θεατρική παράσταση «Ο γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος … πάει διακοπές» θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας στις 24 Ιουλίου2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.15΄στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Γενική είσοδος 9,00 ευρώ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ 

Διασκευή : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ                   

Ειδικές Κατασκευές : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ                          

Σχεδιασμός & Κατασκευή Κοστουμιών : ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ

Χορογραφία – Κίνηση : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ             

Σκηνικά : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ                          

Πληροφορίες : 6974797109

W : www.mikro-theatro.gr                                                 

E : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Είσοδος: 9€ (από 2 ετών και άνω)