Ενθουσίασε τα παιδιά η 'Σταχτοπούτα' (video)

Την Πέμπτη το βράδυ παρουσιάστηκε το γνωστό παραμύθι η «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ», στο θέατρο Άλσους, από την Καλλιτεχνική Εταιρία ‘Προσκήνιο’ και την Παιδική Σκηνή Ροντίδη.

Οι ηθοποιοί ερμήνευσαν τους ρόλους τους, διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού. Μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικά, τραγούδια και κοστούμια εποχής, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού, συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη.

Μικρά και μεγάλα παιδιά διασκέδασαν, ενθουσιάστηκαν και καταχειροκρότησαν την θεατρική παράσταση. Στο τέλος περίμεναν υπομονετικά να βγάλουν φωτογραφίες με τους ήρωες του παραμυθιού.

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Σωτηρία Σακαλάκη, Λαμπρινή Θάνου, Στέργιος Μαδέρης, Θοδωρής Γεωργίτσης Τσολακίδου Αλεξάνδρα, Τσαχουρίδου Δέσποινα.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.