«Μια μέρα στον Πόντο»... Ένα ταξίδι στον χρόνο (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Βέροιας σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας παρουσίασαν την Τρίτη 31 Μαΐου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας, την θεατρική παράσταση «Μια μέρα στον Πόντο».

Μια εξαιρετική βραδιά πέρασαν όσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν, το θεατρικό μονόπρακτο της εξαίρετης Γιώτας Φωτιάδου – Μπαλαφούτη. Ένα ηθογραφικό μυθιστόρημα που ζωντάνεψε κι έκανε το κοινό να κλάψει, να γελάσει, να θυμηθεί και να νοσταλγήσει.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου.
Στην έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκε η συγγραφέας για το έργο της και την κοινωνική της προσφορά, από τον Αντιδήμαρχο κ. Ασλάνογλου, που όπως είπε είναι πολύ χαρούμενος γιατί είναι η νονά του! Για την συγγραφέα μίλησε ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής κ. Κώστας Φωτιάδης, ενώ έπειτα τον λόγο πήρε η ίδια η συγγραφέας. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Ευξείνου Λέσχης Αριδαίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Σχολική Χορωδία Βέροιας (τμήμα ενηλίκων), η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» και ο σολίστ, Παύλος Καγκελίδης, με την καθοδήγηση της Χορωδού Ελένης Αναγνώστου.

Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν για την εκτύπωση του βιβλίου μαγειρικής για ΑμΕΑ που ετοιμάζει το ΚΕΜΑΕΔ.

Στην παράσταση πήραν μέρος:
Όλγα Κιουρτσίδου
Γιάννης Καλαϊτζόγλου
Χρήστος Χατζηγιαννίδης
Νεκτάριος Μάτσης (στο ρόλο του μικρού παιδιού)